Pääsiäispaketti

Salainen neuleystäväni paketti saapui eilen. Jo postissa ihmettelin järeän kokoista pakettia ja heti autossa se piti aukoa, enhän malttanut odottaa kotiin asti :D


Paketissa odotti lapaslehti, knitpron puikot kokoa 7mm jättiläismäinen taikapallo, pääsiäismunia ja pipo eikun pannumyssy!

Hirveellä kiirellä äkkiä kerä auki ja sieltä paljastui virkattukori, jossa oli virkattu kana munimassa ( olin niin hätäinen, että unohdin kuvata sen kanan... ) ja huovutettuja ja syötäviä pääsiäismunia.


Tuo ihana lanka osoittautui huopuvaksi Viking Naturgarniksi. Mukana oli myös lapasohje, mutta en nyt osaa päättää että syntyykö tuosta huopasesta tossut vai lapaset. Se on ihanaa ja just miun väristä! Ihanaa kun SNY-parini on tosiaankin lukenut blogiani ja ollut noinkin hyvin kärryillä mistä tykkään! :)

joten ISO KIITOS taas tälläkin kertaa! Paketti tuli juuri tarpeeseen, kun eilen oli omalla tavallaan rankka päivä. Paavon selkä on kipuillut ja nyt epäillään spondyloosia. Ikääkin alkaa vanhalla herralla olla jo, mutta silti.. Nyt mennään kipulääkkeillä pari viikkoa kunnes päästää röntgenkuvauksiin. Tällä hetkellä potilas voi jo ihan hyvin :)

Oikein mukavaa pääsiäistä kaikille!
6 kommenttia

 1. Ihana 'pipo' :-)
  Tsemppiä poitsun tutkimuksiin. Ei o kiva koiran kipuilla, ei. Meillä vasta loppui kolmen viikon pakkolepo, onneksi hyvin tuloksin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paavo on jo paljon parempi kuin keskiviikkona, et lepo ja kipulääkkeet auttaa näköjään :) Kuviin viimeistään ens kuun alussa, ni on sitten kärryillä mikä on tilanne.

   Poista
  2. Oi olipa ilo silmille tulla lukemaan tänne mitä pidät paketista .
   Alin kuva on yliveto kaikista tuli hymy huulen minullekin .
   iloista pääsiäisen aikaa sinulle ytsäväni.

   Terveisin: SNY

   Poista
  3. Hei Sny! Joo, oli ihan nappivalinta. Tuo väri on niin ihana! Tykkään just noista raitalangoista ja mitä kirkkaampi niin sen parempi :) Mukavaa pääsiäistä myös sinne!

   Poista
 2. Kiva odotella, mitä teet tosta upean värisestä langasta!

  Paavolle tsemppirapsutukset!

  VastaaPoista
 3. Hihihiihiiii :)) Upee hattu ;)

  ps. sinulle on haaste

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.