Ei menny ku Strömsössä-haaste

Aion nyt pistään pienen haasteen liikkeelle!

Jokainen käsityöläinen tietää varmasti sen, kun homma menee kirjaimellisesti vituiks ja työn tulema on ihan täysin jotain muuta kuin mitä sen piti olla. Hups vain! Näitä tuotoksia ei ikinä näy missään ja kaikki niistä aina vaikenee, joten nyt pistän haasteen kiertämään!

Oon monen monta villasukkaa vääntänyt vähän miten sattuu ja melkein jokaisessa sukassa on ainakin yksi väärä silmukka väärässä kohtaa mutta pitkästä aikaa meni yks homma ihan täysin ketuiks.

Tästähän piti tulla kolmiopussukka... Kuva ei edes anna sille oikeutta, minkä muotoinen se on. Pussukka ei ole edes suorakaide.. se on möhkö :DHaaste on siis kertoa kuvin ja sanoin jostain tosi epäonnistuneesta projektista ja haastaa 5 bloggaajaa kertomaan omista mokailuistaan hyvin mielin ;)

Mie haastan

Kapteenilla
Pipon Ytimestä
Silmukan Saalistus
Sateenkaaria ja Serpentiiniä
Tsisiskot


18 kommenttia

 1. Minä luulin kun kuvaa aluksi katsoin, että olet tehnyt polkupyörän satulan päällisen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ihan :D jos ois isompi ni kai se menis siinäki hommas :'D

   Poista
 2. Hauska ja erilainen haaste! :D Ite on tullut joskus omia käsityömokailuja esiteltyäkin blogissa, mutta pitääpä tonkia, jos löytyisi jotain uutta pilalle mennyttä esiteltävää ;) Kiitos haasteesta siis! :)

  VastaaPoista
 3. Haha, minäkin luulin ensin satulasuojaksi :D Hieno haaste!

  VastaaPoista
 4. No mutta tuohan on tietysti sellainen uniikki kappale, mikä nostaa sen arvoa :D
  Joo, näitä sähläyksiä sattuu. Osa puretaan kaikessa hiljaisuudessa, osa työnnetään komeron takimmaiseen nurkkaan piiloon... Joskushan tosin lopputulos saattaa olla ihan hyvä, vaikkei siis olekaan se mikä siitä alun perin piti tulla ;)

  VastaaPoista
 5. Entäs jos ei koskaan mokaile? Muahhahhaa...joo ei taida olla ongelma :). Tosi hauska haaste. Barney Stinsonin sanoin challenge exepted. Pitää kaivella vanhoja tekeleitä...yks tuli jo heti mieleen minkä voisi esitellä :).

  VastaaPoista
 6. Mahtava haaste! Tuppaa vaan oleen niin, että kun se homma menee ketuiksi, se lentää roskiin... heti!

  VastaaPoista
 7. Hihihiiii :) Hyvä Henna! Hauska haaste!

  Mä aina masennun noista kämähtäneistä tekeleistä niin, että puran ne välittömästi.
  Tälläkin hetkellä on puikoilla sukat, jotka on purettu jo viisi kertaa :D

  Tällä hetkellä tästä huushollista ei siis löydy niitä kaapinperälle haudattuja.
  Mut pidän tän mielessä ja kuvaan heti, kun tulee joku mörkö tehtyä.

  VastaaPoista
 8. Mun pitää joskus postata mun "neekerinpusut". Kuvatkin on otettu, mutta en oo saanut aikaiseksi julkaista. Ne vasta epäonnistuneet olikin, kyseessä siis nämä karkit, ei käsityö :)

  VastaaPoista
 9. ihan hyvännäköne se silti o ;) Mun uusin kömmähdys on ollut että tein kaksi samaa sukkaa, vaikka piti olla oikean ja vasemman jalan sukat. :D Mutta ei se onneksi häiritsevää ole.

  VastaaPoista
 10. Hauska haaste! Vaikka ihan niin paljon ei naurata, kun oma tekele menee ihan pieleen. Usein sen heittää ensin nurkkaan ja siitä roskiin tai purkaa koko homman. Tai sitten vähän rauhoituttuaan, yrittää korjata tilanteen jos mahdollista. Olen usein miettinyt, että pitäisi esitellä eräs mokaamani käsityö. Se kaatui siihen mihin moni muukin miun työ usein, eli ajatusvirheeseen (tai siihen ettei ajattele vaan tekee...). Siitä tosin tuli paljon hienompi, kuin jos olisin "onnistunut" :D

  VastaaPoista
 11. Hahaha, kiitti haasteesta :'D Kyllähä näitä löytyy! Nyt meenki heti penkomaa tuolta valmiiden käsitöiden kopasta jonkun hirvityksen :D

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.