Arkihaaste-pläjäys

Arkihaaste kiertää nyt ihan jokapaikassa, blogeissa, instagramissa, facebookissa.. Sain minäkin osani ja oon tappavan tasaiseen tahtiin lisäillyt kuvia facebookkiin ja instagramiin, vaikka oli tarkoitus ne lykätä tännekin - syytän silti flunssaa, en vain jaksanu istua koneella kirjoittelemassa, joten tyrkkään koko haasteen tänne nyt kerralla. Kuviinkaan en jaksanut kauheasti panostaa, kännykkälaatuun saatte nyt tyytyä.

Maanantai 1/5 - Normitönöttelyä kotona. Flunssa teki tuloaan. Käytiin vaihtamassa renkaat ja moikkaamassa kummityttöä :)


Tiistai 2/5 - Kuumetta 39,2 Kinkkasin päivystykseen hakemaan saikkua ja koko päivä meni peiton alla.


Keskiviikko 3/5 - Kuumetta ei enää ollut, mut pää täys räkää ja olo kurja. Sama meininki kuin tiistaina, mutta kaveri kävi koiransa kanssa kyläilemässä :)
Torstai 4/5 - Aikalailla sama meininki kuin keskiviikkona, kuumetta ei ollut mutta olo huono. Vietin koko päivän RuPaulin dragracen ja neulomusten parissa.


Perjantai 5/5 - Saikku saikuteltu ja töihin mars. Perusperjantaipäivä, tyhmäilyä ja töitä. Töiden jälkeen kipaisin terassille imasemaan limpparin ja lankakaupan kautta kotiin, oon jo pitkään himoinnut tota regian fluormaniaa! Päätin hemmotella itseäni ja ostaa ne huomisille synttäreille itselleni lahjaksi :D Kotona odotti kaksi ihanaa korttia ystäviltä <3

6 kommenttia

 1. tuo fluormania on ihanaa. otitko 4 vai 6 säikeistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 6. säikeistä, kun tykkään noista paksummista :)

   Poista
  2. mie sitä kyylänny joka paikasta ja ei löydy ni ei..jospas ois tullu jo miun vakkarikauppaan sitä. tarttee ens viikolla poiketa siellä..

   Poista
 2. fluormanialle iso tykkäys, flunssalle ei! :) ite oon onnistunu väistelemään sen verran hyvin, ettei oo vielä räkätauti saanut kiinni..

  VastaaPoista
 3. Mahtavaa, että se lenssu lähti kuitenkin melko nopeasti. Ettet pitkään joutunut kuumeilemaan kotona :) Ihania nuo langat! Mistähän mä saisin taas neulomiseen inspiksen...

  VastaaPoista
 4. Tuhannesti synttärionnea! Kyllä synttäreiden kunniaksi saa lankaa ostaa!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.