Villit violetit

Mie tein elämäni ensimmäisen lankatilauksen Turkkiin viime viikon maantanaina. Lankapiireissä jo monelle tuttu Ice Yarns toi perille parisen kymmentä kerää lankaa. Oisi varmaan tuonut enemmänkin, mutta iski piheys loppupeleissä toimituskulujen kanssa. Tuolta nettikaupasta saa _törkeen_ halvalla lankoja, mutta DHL-toimitukset maksavat myös paljon. Miulla taisi melkein fifty-fifty mennä lankojen ja postikulujen kanssa, mutta silti langat tuli halvemmaksi kuin kotimaiset langat yleensä. Mutta positiivisesti yllätyin, kun maanantai-iltana tilauksen laitoin niin jo keskiviikkona DHL:n mies pimpotteli ovikelloa ja toi langat. Ei huono lainkaan. Sain myös vihiä, että joka maanantai-ilta klo 19 lähtien Ice Yarnsilla on "tuesday promotion"-alennukset, niihin saa menemään varmasti kympin jos toisenkin. Suosittelen kurkkimaan! Kauppa siis löytyy TÄÄLTÄ

Lankahelvetin instagramissa jaoin jo muutama päivä sitten kuvan tulevista sukista ja vilauksen kerästä. Instagramiahan pystyy siis selaamaan myös tietokoneella, eikä se välttämättä tarvitse sitä mobiilisoftaa! Koetan jakaa päivittäin sinne jotain jännää elämästäni. Kuvaa klikkaamalla pääsee kurkistelemaan muita kuvia ja pieni IG-gadget löytyy tuolta oikealta palkista!

Mutta kutomisvimmassa syntyi siis tälläiset sukat


Lanka: Ice Yarns Woolrich Color 70% villaa 30% akryyliä, kantapää ja resori Novita nallea
Puikot: 3mm vaikka vyötteessä luki 4mm niin tuntui ohuelta, joten miusta soveltui paremmin 3mm puikoille
Lankaa meni 69 grammaa

Tein kantapään nallesta, lähinnä kestävyyden takia. Lanka tuntui ihanan pehmoiselta ja saa nähdä miten se sukkana kestää, kaverini saa nämä sukat testattavaksi. Luulen, että kestävyytensä puolesta tarvitsisi jonkun paremman sukkalangan kaveriksi vaikka raidoiksi tms. mutta saa nyt nähdä. Lupaan informoida tilanteesta!

2 kommenttia

  1. miun se on näköjänsä tilattava tuolta kanssa noita. ei ole langat todellakaan hinnan kiroissa..

    VastaaPoista
  2. Näistä tuli kyllä kivat sukat. Itse meinasin myös tilata tuolta lankoja, mutta postikulut tuntui niin korkeilta, että jäi toistaiseksi tilaamatta... Ehkä vielä joku päivä :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.