Vetskaripussukka

Mie oon monesti maininnu, että oon töissä tekstiilipuolella, eli ompelimossa. Meillä ei ole vaateompelua, mutta kaikkea muuta kyllä sitten. Loistava työpaikka ideoiden varastamiseen ja muokkaamiseen! heh!

Tänään töissä ahkeroin korjaustöiden lisäksi vetskaripussukan prototyypin. Näitä pussukoita on tehty siellä aiemminkin ja nyt sitten kokeiltiin kolmion mallista. Tykästyin! Idea on hauska, helppo ja yksinkertainen!

Tältä "pussukka" näyttää avattuna. Ei heti kai arvaisi, että siitä syntyy pussukka esimerkiksi kolikoille! Täytyy tunnustaa, että ekaa kertaa tuollaista ihmetellessä ei ihan avautunut, että mikä hiton vetskarinpätkä tää on, mutta sitten kun sen laittoi kiinni ;)Tarvikkeina vain metrin verran vetoketjua, vähän luovuutta ja soveltamista ja tadaa!

14 kommenttia

 1. Mää en tajua :D Miten toi noin menee?

  VastaaPoista
 2. Ei vitsi! Pikkasen siisti!!

  VastaaPoista
 3. Ihan mahtava! Niin nerokas etten todellakaan ymmärrä miten se toimii : D

  VastaaPoista
 4. Pikkasenko magee! En tosin yhtään tajua miten toi pelittää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, vetskari tavallaan ommellaan yhteen "vääriltä puolilta" :D Voisin ehkä yrittää jotain tutoriaalia, kun näitä töissä touhuaa :)

   Poista
 5. mulla on penaali, joka on kanssa tehty vetoketjusta tuollaisella tyylillä :) ostin joskus robbarista, kun löyty. mut joo, tuo on tosi makee ;)

  VastaaPoista
 6. Tosi hieno! Ei äly riitä määrittämään, miten tuokin toimii! ;D
  + oon katellut tässä sun blogias, ja tää on yks parhaista joita oon ikinä lukenut! Mie pääsääntöisesti en itse tykkää ollenkaan tehdä käsitöitä, koska oon kärsimätön ja äärettömän huono siinä - mutta ihailen aina vain muiden luomuksia, voi kun itsekin osais ;) Liityin lukijaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hirveesti kommentista, kylläpä se piristi mieltä! Mut hei, kuulostat ihan miulta parin vuoden takaa - kärimätön oon vieläkin, mutta jotenkin sitä on vaa jäänyt koukkuun, tai voisko sanoa puikkoihin ;)

   Poista
 7. Tää on superhieno! Pakko olla samaa mieltä monen kanssa: En tajua mitenkään miten tää toimii. Mut toimiihan se, kun kerran kuvakin on. Varmaan yksinkertainen idea, jos olis jonkinlaista avaruudellista hahmotuskykyä :-) Tutoa mielenkiinnolla odotellen!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.