Puolen tunnin keittiöremontti


Dc Fix taitaa olla jo vähän vanha juttu, mutta mie uskalsin vasta nyt kokeilla.


Miussa ei asu pienintäkään sisustajaa. Huonekalujen pitää olla ennen kaikkea käytännöllisiä, tai sitten halpoja, hehe :D Suurinosa meidän huonekaluista on saatuja tai sitten miun kotikotoa. Olisihan se kiva laittaa kämppää, mutta siihen ei järemmin ole rahaa eikä toisekseen miulla ole semmoista silmää sitten yhtään!

Mutta nyt otin ja repäsin ja kävin Etolasta hakemassa 2 metriä dc-fix kontaktimuovia. Keittiössä on hirveät värit, kaakelit ovat ihanan  keltaiset, niin minkäänsanomattoman väriset ja niiden kanssa on vaikea "sisustaa". Ne on yksinkertaisen hirveät. Pöytätasot ja kaapit ovat valkoiset, niinkuin perusvuokrakämpissä tuntuu aina olevan.

Pienellä rahalla ja pienellä vaivalla koko keittiö sai nyt ihan uuden ilmeen. TADAA!


Pientä kauneusvirhettä tuli leikatessa, mutta mie oon kyllä lopputulokseen tyytyväinen ja keittiö sai todellisen kasvojen kohotuksen!

Jos joku ihmettelee, miksei meillä ole vetimiä kaikissa laatikoissa. Syy on tasan tarkkaa Paavo! Iso Valkee on tosi superahne ja se osaa avata kaapit, koonsa puolesta se ylettää myös astiakaapeille niin ollaan varasteluongelma ratkaistu ottamalla vetimet veke, jolloin raukkaparka ei osaa kaappeja avata, heh :D

5 kommenttia

 1. Ohoh, aikamoisen suuri ero pienellä vaivalla! Remontti-Reiska vapiskoon, sillä oikein hyvältä näyttää tämä sun aikaansaannos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaa! Eikä tuo kalvokaan kallis ollu :) Ehkei miusta vielä remonttireiskaa tuu, mut aika lähelle ;) :D

   Poista
 2. Meiläkin on monessa paikkaa tuota! Kätevää, jos ei tahdo/voi maalata. Nyt jäi kesken yöpöytä projekti, kun ei 2 rullaa riitänytkään kuin yhteen, enkä oo löytäny sitä samaa enää mistään - tietenkään.

  VastaaPoista
 3. Hah, tuota en vielä ollukaan kuullu että koiraa varten pitää kaapeista ottaa vetimet pois, lapsia kyllä! Lapset onneks kasvaa, meillä on vetimet jo paikallaan ;) Hieno tuo tuunaus, iteki miettiny tuon kalvon kokeilua vähän sinne ja tänne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietittiin myös niitä lapsilukkosysteemejä, mutta todettiin tää kaikista toimivimmaks. Tuo mein "laps" on niin iso ja voimakastahtoinen, et ne muoviset härpättimet ois vaan hajonneet :D

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.