Kuvia ja koiria

Kävin eilen kaverin luona kuvaamassa sukat. Mie oon niin röyhkee ihminen, että käytän ystäviäni hyväksi blogatessa! ;) Parhaimmat villasukkakuvat saa toisen jalassa, joten ystäväni pääsi taas sukkamalliksi.

Tein tilauksesta kaverille parin pitkiä sukkia, sain vapaat kädet. Toiveena harmaa (jottei näkyisi koiran karva) ja vähän jotain väriä. Kuva valehtelee kiitettävästi. Sisällä kuvatessa kaikista kuvista tulee aina enemmän ja vähemmän keltaiset, niin sitä poistaessa häviää paljon muutakin. Punaiset raidat ovat enemmät tumman pinkit kuin tuollaiset. Tiedä sitten miltä ne muiden koneilla näyttää :)


Lanka: Novita 7 veljestä
Puikot: 3,5mm
Malli omasta päästä :)
Lankaa meni 144g

Samalla sitten pidettiin pieni koirien kuvaussessio extempore. Lilo oli änkeämässä tapansa mukaan sukkia kuvatessa jo kuviin, joten otettiin sitten parit kuvat koiristakin. Kuvissa tuo ruskea on miun Lilo ja mustaruskea on mittelspitz-Ronja :)Koiria kuvatessa aina niin pieni prosentti kuvista onnistuu. Yleensä suurin osa kuvista näyttää aina tyylii kuten tuossa ylempänä, hehe!

12 kommenttia

 1. somat on koirulit, nauratti tuo alin kuva :D varsinkin lilon ilme! haha. nätit värit kyll sukissa :)

  VastaaPoista
 2. Voi hyvääpäivää kuin on lutusiapikkukarvapallerosöpöttim..*krhm* siis söpöjä koiruleita!

  Ja ihanat sukat, vaikka nuo punaiset raidat miun ruudulla ihan selkeän viininpunaiset ovatkin :)

  VastaaPoista
 3. Aahahaa tuo alin kuva! :D Meidän Nuka ei yleensä pysy paikoillaan sen vertaa että saisi edes tuollaisia kuvia, vaan on aina tunkemassa heti kuvaajan syliin ja rapsutettavaksi... Sukkien väriyhdistelmä on kyllä oikein kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lilo on myös aikamoinen huomiohuora :D Se istuisii mielellään tuntikausia sylissä rapsuteltavana ja sateella ei lenkkeilisi ollenkaan, pikkukoiran elämä on välillä rankkaa ;D

   Poista
 4. Hahaa, miten ihanat ilmeet Lilolla on! :D Piristi ihanasti tätä päivää :)

  VastaaPoista
 5. Upeat sukat ja MAHTAVAT karvakuonot! Aivan ihanat koirulit <3

  Siulle on haaste tuolla Arkimamman puolella, jos ehdit sellaisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toteutin haasteen juuri instagramissa. se löytyy http://instagram.com/lankahelvetti :)

   Poista
 6. Aaawww, ihana lutuinen hirviö-Lilo tuossa alimmassa. Kidan täydeltä teräviä hampaita :-)
  Sukatkin on kivat, vaikka koirat varastivatkin huomion. Täällä näkyy viininpunaisia raitoja. Pinkin, violetit ja punaiset ovat niin vaikeita saada kuvissa kohtalleen, mutta ei se nyt ihan niin justiinsa ole.

  VastaaPoista
 7. Lutuset koirat! Niiden saralla tilannekuvia taitaa riittää! Ja sukatkin on hienot! Mäkin hyväksikäytän aina kavereita tai miestä, kun vaan mahdollista! Tänään osansa hyväksikäytöstä saavat lapset!

  VastaaPoista
 8. Mainioita koirakuvia :D . Sukat on kauniit. Tykkään kovasti ihan vaan tavallisista raitasukista.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.