Keikkahommia

Tämä postaus ei nyt millään tasolla liity neulomiseen tai käsitöihin, mut mie tahdon jakaa teille nyt jotain semmosta, mitä moni ei ehkä päällepäin uskoisi.


Käytiin eilen kaverini Janitan kanssa kattomassa yhden lempibändini keikkaa. Vihdoin ja viimein pääsin haaveilemalleni keikalle! Tunnustan siis olevani suuri Turmion Kätilöt-fani. Moni tuskin blogin ulkonäköä katsoessa, taikka hullua neuloosiani seuratessa uskoisi, että kyllä, tuo on indrustial/alternative-metallin suurkuluttaja. Toiseksi lempibändikseni voisin nimetä Klamydian, ja muutenkin nuo "vanhan liiton" punkbändit on lähellä sydäntä. Suht kaikkiruokainen olen musiikin suhteen, mutta kyllä Kätilöt siellä listan päässä keikkuu.
 

Keikalla oli ihan supermahtavaa! Mie en oo mistään ollut pitkään aikaan niin innoissani kun tuosta! Ängettiin tietty miltein eturiviin fanittamaan! Keikalta kotiutin tietysti myös nimmarijulisteen!

Kuviakin nappasin muutaman kännykällä, tässä niitä ois9 kommenttia

 1. Jeeeeeeeeee! Meikä on kans "kaapissa" fanituksen suhteen, mut TK on kyllä kova :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Mie löysin TK:n vasta viitisen vuotta sitten, mutta sitä on kuunneltu sitäkin enemmän :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Joo, tykkäsin kans. Vettä, sylkeä ja hikeähä sieltä niskaan tuli, kun eturiviin piti ängetä mutta loistava bändi kieltämättä. Nyt en enää tiedä kumpi on parempi livebändi, TK vaiko Eläkeläiset :D

   Poista
  2. Joo, luojankiitos! kerrankin vaivalla laitoin itteni nätiks ja tukan koreeksi!!! ;) :D

   Poista
 3. Ei voi muuta kun hattua nostaa :) Kuuluu ehdottomasti omien livebändien kärkikastiin. Keikoilta jää hyvin harvoin semmonen tyhjä fiilis (niinkuin esim. usein Amorphiksen tms. keikoilta jää). Vaikkakin tykkäsin enemmän vanhemmista keikkaseteistä, mutta kyllähän tuo uusikin toimi kun tässä taannoin sen kävin kurkkaamassa. Lepositeet, Tirehtööri, Verta ja lihaa, teurastaja... NOM! Pitää neuloa Spekkelille sen kuuluisan ilmastointiteipin tilalle joku suojus ja laittaa fanipostina tjsp. :D Industrial ftw.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. *kiittää ja kumartaa* TK on ehkä ainut kategoriassaan mikä 2 times terrorin jälkeen uppoaa. Mie myönnän kyl olevani laiska etsimään uusia tuulia, jotenki sitä jumiutuu vanhoihin. Mut Spekkeli <3 nam!

   Poista
 4. Turmion kätilöt on kyllä hyvä. Mulla menee musiikin kuuntelu niin laajassa skaalassa, etten voi sanoa tykkääväni erityisesti mistään, paremminkin kaikesta, riippuen kulloisestakin mielialasta :D Mun mielestä on aina ollut jotenkin typerää, että jotain tiettyä musiikkilajia kuuntelevien pitäis näyttääkin tietynlaisilta. Vierastan ihan kamalasti kaikenlaista lokerointia, etenkin jonkin niinkin pienen asian kuin musiikkimaun takia :D Sitä paitsi melkein jokaiselta maailman artistilta löytyy varmasti jotain kuunneltavia kappaleita... Ainakin mun korvaan sopivia :D

  VastaaPoista
 5. AIVAN LOISTAVA PUMPPU!
  Meitsin yksi lemppareista =)
  HA HA, ei sitä kyllä blogijuttujen perusteella hirveästi ihmisestä paljastukaan =)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.