Hohtavia pöllöjä

Jo viime syksynä ihastelin eri paikoissa ihania virkattuja pöllöjä, heijastimia tai muuten vain roikkuvia. Tunnustin olevani aika kokematon virkkaaja, joten pöllöt jäi haaveeksi, kunnes koitti tämä päivä. Löysin Johkunlaisista askareista kivannäköisiä pöllöja ja ohjeen kanssa syntyi tälläinen koepöllö.

Lanka: Satunnaisia jämäkeriä, seiskaveikkaa ja bling bling akryyliä.
Koukku: 3,5mm
Itseliimautuvaa heijastinkangasta.

Silmät jäi harmittamaan. Pöllö mielestäni kaipaisi vähän isompia silmiä ja seuraavaa pöllöä suunnitellessa haluisin tunkea vähän vanua sisään, jotta pöllö vähän pullistuisi. Mutta kyllä tämä nyt oman käytön välttää vaikka vähän kierosilmäinen sirrisilmä onkin! Idea on miusta kumminkin huisin hauska ja sovellettavissa monella tavalla. Mie kokeilin ekana virkata tota violettia osaa siitä heijastinnarusta, mutta luovutin koska se ei vaan istunut vahingossakaan nätisti tuohon. Vaikka heijastinkangas oli liimautuvaa, vetäsin sen vielä varuiksi ompelukoneella kiinni, niin ei varmasti lähde kävelemään. :)

6 kommenttia

 1. Voi että, tästä tykkään. Justiinsa sellainen täytetty pullea pöllö olisi hieno!

  VastaaPoista
 2. Öhöm, siis koska silmät oli noin pienet, niin tulee mieleen pingviini... mutta varsin suloinen sellainen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt ku sanoit niin pingviinihän se on :D

   Mielestäni seuraavat versiot kaipaa isommat silmät :)

   Poista
 3. Mietin ihan sama kuin edellinen... pingviini! Tuli tuosta heijaistinnarusta mieleen, että kannattaa testata sellaista ihan tosi ohutta heijastinlankaa ja virkata sitä yhdessä jonkun toisen langan kanssa (siis silleen niinku virkkais vaan yhtä lankaa). Silloin heijastin ei jää niin tönkön näköiseksi, mutta näkyy kuitenkin pimeällä!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.