Blogigallup-haaste

Säännöt:

 • Kerro keneltä sait haasteen
 • Ensimmäinen kuva on tärkeä kuva, tai pieni kollaasi blogistasi
 • Haasta ne, jotka mainitset haasteessa

Sain Siniltä Pipon ytimestä tämän haasteen!


Tärkein kuvani blogissa on varmaan banneri, siksi että se on ensimmäinen asia mitä tänne tullessa näkyy. Mie oon koettanu siihen kerätä erilaisia juttuja, kuvastaakseen blogin sisältöä :)

BLOGGAUSVINKKI:  

Tärkein bloggausvinkki, minkä voin jakaa on kuvat! Blogatessa ehdottomasti kannattaa panostaa kuvien laatuun ja määrään. Myös peruskuvanmuokkaustaidot on plussaa, mutta nykyään on netissäkin niin paljon erilaisia helppoja kuvanmuokkausohjelmia, ettei tarvitse kuin ottaa suht hyvä kuva ja tadaa! Käytä paljon luonnonvaloa kuvissa, salama on melkeinpä pahinta mitä voit tehdä kuvallesi! Jos blogissa on hyviä kuvia niin niitä palaa aina uudestaan katselemaan! Toisena vinkkinä se, että domain (eli tuo osoite) on mielellään sama blogin nimen kanssa. Esimerkiksi lankahelvetti.net eikä hennankasityöt.net, koska itsellä ainakin jää päähän helposti blogin nimi, mutta jos domaini poikkeaa paljon siitä niin on miltein mahdotonta löytää blogiin uudelleen.

Yleistä

Milloin perustit blogisi?

- Helmikuussa 2013

Mistä blogin nimi tulee?

- Halusin tarttuvan nimen, semmoisen mikä jää helposti päähän. Googlettein paljon blogien nimiä ja erilaisia käsityöblogeja. Lankahelvetti kumminkin tuli isännän inspiroimana, meillä kuulema on lankahelvetti! 

Mikä on nimimerkkisi tarina?
- Miulla ei enää oikeestaa oo täällä nimimerkkiä, vaan bloggaan ihan omalla nimelläni. Eli ihan Henna vaan!


Arkisto

Näytä jokin vanhoista bannereistasi:

Tää ei ollu ihan ensimmäisiä bannereita, mutta häpeäkseni myönnän, että oon deletoinut koneeltani ne ensimmäiset. Ehkä ihan hyvä vaan :D

Viimeisin kommentti, joka sai sinut hymyilemään:

Tämä oli kiperä! Vaikken kerkeä vastailemaan jokaiseen kommenttiin niin luen silti ne kaikki <3 Ja olen tosi otettu jokaisesta kommentista, oli se sitten hyvää taikka pahaa :) Mutta viimeisin kommentti, mikä hymyilytti oli varmaan Salaiselta neuleystävältäni

"Hupsista heijaa eihän tänne kohta uskalla kurkistaa kun aina löytyy jotain ihanaa.
Tietysti se on pakko tehdä minulakin tämmöinen ohjekin odotelee tuolla tallessa ja pari muutakin tästä sarjasta ja yksi kokoamaton on pussissa pulistelemassa.

Toivotan sinulle mukavaa maaliskuuta ystäväni

t:Sinun sny"

Muutama kuva sinusta eri vuosilta:


Minä aika järjestyksessä. Ensimmäinen kuva ehkä vuodelta 1989? sitten 2009-2010, sitten pari kuvaa 2010-2011 ja sitten viimeisimpänä muttei vähäisempänä parin viikon takaa :)

Postaus

Postaus, mistä olit erityisen ylpeä?

- Kiperä kysymys! Koska oikeastaan jokaisen postauksen taakse piiloutuu käsityö, josta olen ehkä enemmän ylpeä kuin itse kirjoituksesta. Happypotamus on varmaan semmoinen, mistä voisin sanoa olevani tosi ylpeä - se oli ensimmäinen isompi virkkaushommeli ja eka kukkaeläin!
Postaus, joka oli kuukauden suosituin?
 - Olgasukat + ohje näyttää olevan kuukauden suosituin!
Postaus, minkä haluat kaikkien näkevän?
- Jaa-a, no varmaan edelleen se happypotamus, jonka mainitsin ylempänä. Koska se on niiiiiin hieno! 


Sekalaista

Oletko tehnyt teemaviikkoa?

- En ole.
Onko sinulla yhteistyökumppaneita?
- Ei varsinaisesti. Pierre cavallolta sain lankoja viime syksynä, jotka edelleen oottaa insipiraatiota tuolla. 
Oletko ikinä ollut blogitapahtumassa?
- En ole, mut ois kiva päästä joskus!


Tilastot

Sivunkatselumääräsi tällä hetkellä?

- 157 133
Lukijamääräsi tällä hetkellä?
- 261 bloggerlukijaa, facebookissa tykkääjiä 404, Blogilistalla 23 ja Bloglovinissa 46. (bloglovin on vähä hämy, ku löytyy Lankahelvetti kaksi kertaa. toisessa 13 seuraajaa ja toisessa 46. En muistaakseni oli laittanut sen sinne kuin kerran :D )
Päivän sivunkatselumääräsi tällä hetkellä?
- 1018


Lukuluettelo

Blogi, jonka postauksia odotat eniten?

- Hmh, tosi vaikee kysymys! Miulla on lukulistalla useampi kymmen vissiin noita blogeja, joita seuraan vähän enemmän ja vähemmän. Mutta jos on pakko mainita, niin Kapteenilla, Sateenkaaria ja Serpentiiniä ja Pipon ytimestä. Luen blogeja ylipäätään paljon, harvemmin kumminkaan muistan kommentoida!
Blogi, joka on luettelon ensimmäinen tai viimeinen?
- Arjen pieniä onnen hetkiä-blogi on ensimmäisenä ja viimeisenä lukulistalla on Bling Bling - barbie.


Blogi, mihin liityit lukijaksi viimeksi?

- Ystäväni Katin Blogi May the yarn be with you! Olin liittynyt jo kauan sitten entisellä käyttiksellä, rupesin ihmettelee, et miksi ei tuu lukulistaan ilmotuksia niin kappas! :D


Kuvia

Näytä kolme tärkeää kuvaa blogistasiValitsin peiton kuvan, koska siihen liittyy rakkaus. Tämä kyseinen kuva on ihan blogin alkuajoilta ja tein tämän peiton hyvän ystäväni ensimmäiselle lapselle (joka vastikään sai Pöllön 1-vuotislahjaksi)Toinen tärkeä kuva on Viivistä. Viivin muistokuva. Luulen, että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Jouduimme luopumaan rakkaasta ihan liian aikaisin.


Ja jottei ihan synkistelyksi mee, niin kolmas kuva on tämä. Sateenkaari-lanka on ehdottomasti yksi suosikkilangoistani, harmi vain ettei sitä enää kaupasta saa. Tykkään tästä kuvasta, tunnelmasta ja kontrastista ylipäätään, se saa miut hyvälle tuulelle :)


Ja lopuksi haastan seuraavat mainitut blogit

3 kommenttia

 1. Niih ja siis tuo bloggausvinkki oli vaa miun lisäämä systeemi tuohon, ku tyypit ois kuiteki kyselly et miten olin ne kuvat tehny :D Et siis tuo bloggausvinkki ei kuulu tuoho virallisee haasteesee :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Henna ♥ Täähän on mielenkiintoinen.
  Laitan tämän haastejonoon, jota yritän purkaa taas tänään tai huomenna ;)

  Kiva kuulla myös, että käyt aktiivisesti lukemassa. Blogeissa muuten pitäisi olla joku tykkää-nappi, mihin voisi klikata omalla naamalla. Kun ei tule aina kommentoitua, vaikka kävisikin kylässä.

  Aurinkoista loppuviikkoa!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.