Terveisii täält pikitien pääst!

Oon jo pitkää himoinnut käyntiä Imatralla. Miksikö? No tietenkin Virkkukoukkusen takia! Virkkukoukkusella on ihania käsintehtyjä juttuja ja iha hitoksee! Meiltä Imatralle taitaa olla matkaa noin 40 kilometriä, ei tuu siellä suunnalla ihan hirveesti huristeltua mutta töiden jälkeen päätettiin työkaverin kanssa käyä siellä paikan päällä.

Virkkukoukkunen on siis pienestä lähtenyt käsityö-yritys, jossa jokaikinen laukku, pussukka ja pannumyssy on käsin ommeltu ja piirretty. Nykyään nettikaupassakin on huikea valikoima, mutta tuo liike oli aivan ihana, vaaleanpunaista ja pinkkiä joka paikassa.


Rahaahan siellä saisi äkkiä tuhlattua satasen tai kaksi, kankaisiin, laukkuihin, lankoihin, kortteihin, tyynyihin, käsintehtyihin lapasiin ja huopatossuihin, koruihin.. Tavaran määrä yllätti! Olin kyllä kuullut, että siellä on hitoksee tavaraa, mutta että ihan niin paljon! "Mie romahan!" -Antskua lainaten.

Mukaan tarttui tällä kertaan vaan pari korttia, tietenkin neuloosin liittyen, sekä tämän vuoden taskukalenteri, joka oli halvennuksessa. Korttivalikoimakin oli hirmuinen, oli hirveän vaikea valita vain muutamaa.


Suosittelenkin siis erittäin lämpimästi, jos tällä kulmakunnalla liikutte, että poikkeatte!
Henkilökunta oli mukavan rentoa ja sopivasti avuliasta, sai ihmetellä ja tutkiskella rauhassa. 'Mie aion kyl ihan ehdottomasti mennä joskus toisteki!

9 kommenttia

 1. Miul on tuo sama kalenteri. :)

  VastaaPoista
 2. Voi taivas! Tuonne ois ihanan kamalaa päästä. Se on näprääjän taivas näköjään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se nimenomaan! Siel oli hirveesti kaikkee pientä ja kivaa! jos ajelee ohi niin ehdottomasti kannattaa pysähtyä :) Ja mielellää palkkapäivänä ;)

   Poista
 3. Tuo on ihana tuo kalenteri! Mie yritän tässä just keksiä et minkä takia mie tarviisin seinäkalenterin lisäks taskukalenterin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie mietin vähän samaa, kun en oo taskukalenterin tehokäyttäjä, mutta perustelin ostoksen sillä, et nyt ku on tällänen kalenteri ni pakko opetella! ;) Maksoi meinaan vaan 10e. :)

   Poista
 4. Ou, ou, ou ..... Enpä taida edes vinkistä kiittää ;). Parin kuukauden välein tulee Lappenrannassa piipahdettua viikonloppureissulla ja Imatran ohihan sitä ajellaan. Voi jummi jammi !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Virkkukoukkunen taitaa lauantaisinkin olla kahteen auki, arkisin klo 17. Jos ohi ajaa ni ehdottomasti pysähdyttävä!

   Ihan vaikka lankojen takia. Plus virkkukoukkusen puikkopussit on ehkä parhaimmat ikinä!

   Poista
 5. Onko tossa kalenterissa tyhjiä sivuja? :-)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.