Salaisen neuleystävän ensimmäinen muistaminen

Uusi SNY (SalainenNeuleYstävä)-kierros on pärähtänyt käyntiin.

Pikaisesti tiedoksi niille, jotka eivät tiedä mistä on kyse: Salaisen neuleystävä-kierroksen idea on lähettää 4 pakettia ja pari välimuistamista henkilölle A. Henkilö A puolestaan lähettää paketteja henkilö B:lle ja B lähettää sitten paketteja miulle. Homman on oltava huippusalaista viimeiseen pakettiin asti, eli toisinsanoen kesäkuulle saakka, jolloin paljastetaan kuka oli kenenkin salainen neuleystävä.

Jotkut ovat mukana saamisen ilosta, toiset antamisen, toiset odottavat lankoja, toiset tarvikkeita ja jokainen vähän jotakin. Itse oikeastaan koen koko homman kaksijakoisesti, on hirveen kiva vääntää ja keksiä kaikkia kivoja pikkujuttuja omalle salaiselle ystävälle, kuin toisaalta sit on jännittävä oottaa paketteja ja välimuistamisjuttujakin. Osallistuin SNY-kierrokseen ekaa kertaa viime loppuvuodesta ja nyt pääsin kevätkierrokselle mukaan myös.

Tässä vaiheessa en oikein osaa sanoa mitä paketeilta odotan, mutta jos saisin toivoa niin haluaisin tutustua uusiin lankoihin - tarkoittaen siis sitä, että kun pääsääntöisesti neulon vaan novitan langoista, niin olisi kiva kokeilla vaikka jotain yksinkertaista huivia jostain alpakkalangasta, tai huovuttaa vaikkapa tossut jostain kivasta langasta, taikka jotain. Vähän erityisempää. Toisaalta tuntuu tyhmältä odottaa ja vaatia jotain tiettyä, sillä mie oon takuuvarmasti kiitollinen jokaikisesta eleestä mitä ystäväni miulle osoittaa. On ihana ajatella, et joku on kasannut jonkun paketin tai valinnut edes tietyn kortin ajatellen vain ja ainoastaan pelkästään miuta.

Mutta siis asiaan, odottelinkin jo korttia ystävältäni niin tänään postitäti toikin kirjeen, jossa oli kortti ja levy Geisha-suklaata. Ilmeisesti neuleystäväni on jonkin sortin meedio, koska kun kävin kaupassa äsken niin teki mieli ostaa jotain "hyvää" lohduttautuakseni, koska oli "se aika kuusta" :D En sitten ostanut mitään sen erityisempää ja ajattelin et antaapa olla. Kotona sitten odottikin jo tuo kirje, niin tuli tosi hyvä mieli, jee! :D Korttikin oli kiva ja nyt se koristaa jääkaapin ovea.11 kommenttia

 1. Näitä on kyllä kiva seurata ihan näin ulkopuolisenakin. Ehkä vielä itsekin uskallan mukaan rinkiin :)

  VastaaPoista
 2. Hii! Mä oon niin innoissani ekaa kertaa mukana! Mullekin tuli kortti eilen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dodi! Siitä se lähtee :) toivottavasti sattuu mukava ja oikea pari kohdalle, miun oma pari jätti viime kerralla leikin keskenkaiken ja sit piti vaihtaa paria ja se vähän latisti fiilistä, mut nyt ainakin alkutunnelmat on tosi kivat :)

   Poista
 3. Ihana muistaminen :) Itse odotan täällä oman parini ilmoittautumista jo kuumeissani :)

  VastaaPoista
 4. Ihana kortti!

  Ite taas jätin tällä kertaa väliin. Mulle tuo 4kk on jotenkin liikaa :( Ehtii mielenkiinto lopahtaa ja viimeisen paketin kokoaminen ja lähettäminen on aina yhtä tuskaa! Samoin viimeset välimuistamiset...

  VastaaPoista
 5. Oletpas saanut heti kivan muistamisen! Miekin osallistun ensimmäistä kertaa nyt ja olo on vähän kuin lapsella joulun alla :D

  VastaaPoista
 6. Itse en ole kuulutkaan kyseisestä jutusta. Olen vaan ihmetellyt sny -lyhenteitä, kun niitä on jossain vilistänyt. :D Tuollaseen olisi varmasti mukava joskus lähteä mukaan :) .

  VastaaPoista
 7. olipas kiva viesti...! ja erittäin hyvän makuinenkin!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.