Ihan solmussa!

Nyt vähän vaihteeksi ompelua! Meillä duunissa on kyhäilty erilaisia käsityöpussukoita. Duunikaveri värkkäs tilkuista perinteisen mallisia, niitä joiden suu suljetaan narulla vetämällä mut mie tahoin jotain muuta. Koska pomoni on myös ahkera neuloja ja käsitöiden harrasta, ideoi hän miulle solmukassin! Ja tuumasta toimeen.

Meidän kangasvarastosta löytyi vanhat verhot, joista sitten syntyi pinkki solmukassi. Kaavan piirsin iha itte! Kaava-ompelu ei oo miun vahvimpia puolia, ni pääsimpähän harjaannuttamaan sitä, vaikkakin kaava oli todella yksinkertainen :DKassin suu siis saadaan näppärästi solmulla kiinni niin ei kerät ja puikot katoa. Ehkä salaa vielä haaveilen neulotusta käsityökassista ;)

Sain myös tänään ylläripaketin ystävältäni Oulusta. Hän oli salaa lähettänyt iiiison paketin miulle, jonka tänään sitten ihmeissäni kävin noutamassa. Tässä se on!


Paketissa oli 4 kerää Regian pinkkiä seepralankaa, kaksi kerää novitan nallea, ihana metalliboksi ja pari siistiä hihamerkkiä, jotka meinasin laukkiin laittaa kunhan joudan. Ystäväni ei harrasta minkäänsortin käsitöitä, niin hieman huvitti kun selkeesti oon puhunut paapattanut paljon käsitöistä ja neulomisesta, niin hän tiesi heti mistä mie tykkään ;D Ehtona paketille oli se, että miun pitää nyt kerrankin vääntää noista seepralangoista jotain itselleni! Ja sen teen!

PS. Arvonta on vielä käynnissä muutaman päivän. Muistakaahan osallistua!

13 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Sisävuorena oli semmonen mustavalkonen ihme kuviokangas, en muistanut kuvata sitä tarkemmin :D Tästä se tuotekehittely alkaa ;=

   Poista
 2. No eipä vähän oo pakko matkiapinoida ja tehhä tommonen solmukassi ! IHANA! :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan paketin oot saanut.
  Laitoin "mainoksen" arpajaisistasi blogiini ja käytin tuota kuvaa.... ethän pahastu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siis arpajaiskuvaa tarkoitan ;)

   Poista
  2. Ei haittaa :) Josko vaikka tavottais uusia ihmisiä sillä :)

   Poista
  3. Kivahan se olisi aina saada uutta lukijakuntaa :)

   Poista
 4. nuo seepralangat kyllä on houkuttavan näköset.. n malta oottaa mitä noista keksit..

  VastaaPoista
 5. kiva kassi, varmasti näppärä käytössä! Miullakin langat pitkin sohvia ja lattioita tahtoo pyöriä, olis ehkä himpun siistimmän näköistä jos sais ne aina kasitettua. Ja ihana lahjan olet saanut!

  VastaaPoista
 6. aivan ihana tuo kassi!!! terveisin nauhojen, nappien, vetskareiden yms vihaaja ;D

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.