Eläimellistä

Regian "seepralanka" on ehdottomasti yksi suosikkilangoistani, vaikka se on pirun ohutta. Monta kertaa oon sanonut, etten ole ohuiden lankojen ystävä, enkä myönnä olevani sitä vieläkään vaikka tuo regian lanka on väriltään ihana ja valmiit sukatkin tuntuivat kivalta jalassa. Miulla tätä lankaa on muutama kerä varastossa ja ystäväni lähettämässä paketissa oli muutama lisää. Täytyy ehkä innostua tekemään toisetkin tälläiset. Nämä valmistui kerrankin omaan jalkaan!


Lanka: Regia zoofari/4-fädig
Puikot: 2,5mm
Langan menekki: 55g
Ohje ihan perussukka omasta päästä, silmukoita 14 per puikko, ranskalainen kantapää ja sädekavennus kärkeen.

Sukkia kuvatessa joku pieni ruskea koetti kovasti varastaa show ;)





8 kommenttia

  1. Onpas nätit! Mä en oo lämmenny tuolle seepralangalle vielä, mutta nää sukat on kyllä jotenki hurjan nätit :) Bongasin sun juttujas tuolta Facebookin neuleryhmien kautta ja jäinpä sitten seuraamaankin joku aika sitten :) http://helyes.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tykkäät! :) Miullakin on muutama lanka ja etenki malli ollu ekana sillee njäääääääääääääääh.. Mut sit ku sitä on tarpeeks nähny ja katellu niin sitte siihen innostuukin ;)

      Poista
    2. Juu, mulla on käynyt nyt juuri noin Revontuli-huivin kanssa :D Koskaan ei kannata sanoa ei koskaan ;) Tuppaa kuitenkin muuttumaan mielipiteet ja ajatukset jossain vaiheessa :D

      Poista
  2. nuo on vain niin nätit <3 :) tommoset voisin itellenikin tahtoa

    VastaaPoista
  3. Hienot on, kyl kelpais omaan jalkaankin nuo :)

    VastaaPoista
  4. Hienot sukat ja suloinen pieni ruskea!

    VastaaPoista
  5. Tuo on kyllä ihanaa lankaa. Sain just ystävältäni lahjaksi ja ajattelin kokeilla, miltä kuvio näyttää tuubihuivissa :).

    VastaaPoista
  6. En ole ollenkaan koiraihminen, mutta tuo pieni söpöläinen on ihan ylisöpö!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.