Buzzadorina

Joku tarkkasilmäinen on varmasti huomannut blogin alalaidassa punaisen pienen palkin, missä lukee Buzzador. Mikä ihmeen buzzador? Noh, miepä valasen. Itse olen kuulunut "buzzareihin" jo useamman vuoden, saan silloin tällöin kutsuja erilaisiin kampanjoihin, jota kautta sitten saan uutuustuotteita ilmaiseksi kokeiluun. Aiemmin on kokeiltu uusia karkkeja, pyykinpesuainetta, hammastahnaa, ihon hoitotuotteita ja tällä kertaa sitten hammasharjoja. Homma on siis täysin ilmainen miulle, eikä juuri vaadi vaivannäköä.

Useimmat varmaan ovat tietoisia siitä, miten ehkä paras markkinointikikka on yksinkertaisesti kokeileminen -> asiakas tykkää/ei tykkää -> kertoo siitä kaverilleen -> kaveri kertoo kaverilleen jne. Buzzadorina olo on oikeastaan just nimenomaan sitä. Kokeilen tuotetta ilmaiseksi, kerron siitä kavereille ja bloggaajana mielelläni mainitsen siitä täälläkin :) Kampanjoita on joka lähtöön ja osa on maksullisia, mutta niihinhän ei tietenkään ole pakko osallistua, itse saa valita että nappaako vaiko eikö. Lopuksi sitten kirjoitellaan mielipideraportti, jossa kerrotaan että mitä ollaan mieltä. :)

Jos kiinnostuit, niin voit rekisteröityä tästä linkistä
ja tässä lisätietoa Buzzadorina olosta

Rekisteröityessä täytetään pieni perustietokaavake, jossa kerrotaan vähän itsestä ja kiinnostuksen kohteista, toisinsanoen siellä ne sitten osaa valita oikeisiin kampanjoihin oikeat ihmiset. Henkilökohtaisesti itse en innostuisi lasten ruuan testaamisesta ja tuskin lapsiperheelliset ihmiset olisivat innoissaan koiran ruuista. Mutta enivei asiaan!

Tällä kertaa tosiaan posti toi erilaisia uusia hammasharja-päitä. Ajoituskin oli aika hyvä, sillä just olin suunnitellut ostavani lisää vaihtopäitä.


Oon nyt viikon verran harjaillut tolla Trizone-harjaksella ja täytyy sanoa, että olen yllättynyt mikä ero on siihen tavalliseen vaihtopäähän. Mie oon superhuono käyttämään mitään hammaslankoja ja tuntuu, että tolla se tarve häviää entisestään. Hiukan skeptinen ehkä alkuun, mutta nyt voin sanoa, että kampanjan jälkeen ehdottomasti aion ostaa. Seuraavalle viikolle meinasin ottaa testiin floss actionin, joka on ilmeisesti vielä parempi tuossa hammaslankaimen korvikkeena. Kolmas harjapääsetti oli 3D white, se ei niin houkuttele, kun en usko näihin valkaisuihin kotikeinoin, mutta yrittänyttähän ei laiteta.

9 kommenttia

 1. Täällä sama testaus käynnissä. Nyt myös samainen pää testauksessa. Sun seuraava oli jo testauksessa ja vikana odottaa white, jota odotan taas eniten. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, jokainen tyylillään! Mie oon kyl tosi positiivisesti yllättynyt ylipäätään näistä. En oo ikinä ajatellu et päällä ois väliä! :D

   Poista
 2. Mullakin sama testaus meneillään ja ehdottomasti tyytyväisin olen tuohon Floss Actioniin (malttamattomana oon ehtinyt kokeilla jo kaikkia), sillä harjaus todellakin tuntuu siltä että puhdasta tulee! Ehkä vähiten miellytti 3D White, ei suurta eroa ainakaan muutaman käyttökerran perusteella normaaliin vaihtopäähän.

  VastaaPoista
 3. Mä en päässyt tuohon testaukseen mukaan, mutta sain joululahjaks sähköhammasharjan tuolla Trizone-päällä. Eka harjaus tuntu hölmöltä, kun en ollut sähköhammasharjaan tottunut, mutta olo oli kuin hammaskiven puhdistuksen jälkeen! :)

  VastaaPoista
 4. Olen kyllä nyt tylsä, mutta valitettavasti mikään harja ei korvaa hammaslankaa. Tosin ihan peruskäsiharjaan verrattuna sähköhammasharja on parempi. Ja tutkimukset ovat osoittaneet, että nimenomaan se pyöreäpäinen pyörivä harja on paras. Ihan huippua, että tykkäätte sähkäreistänne ja jatkakaa toki. Ihan sydäntä lämmittää tämmöiset postaukset. Ei meidän työ ehkä ihan turhaa olekaan vaikka välillä hiukan turhauttaakin.
  Terkuin: neulova suuhygienisti :)

  VastaaPoista
 5. Saako kysyä, kuinka usein sulle tulee noita tuotteita testattavaksi? Ja oletko ollut tyytyväinen/ tykännyt tohon hommaan? :=

  VastaaPoista
 6. Oon liittyny buzzadoriksi vissii 2008. Kampanjoita tuona aikana ollur vissiin 8. Eli ei niitä ihan koko ajan satele :) viimeeksi kesällä kokeilin sitä weet-karvanpoistajaa, ja en tykännyt. Mutta ylipäätään miust on iha kiva päästä _ilmaiseksi_ kokeilemaan juttuja, osa ollut tosi kivoja ja osa taas njääh-juttuja. :) buzzadorpaketithan sisältää useamman kappaleen tuotetta ja ideana ois jaella niitä sit kavereille ja kirjoittaa loppuraportti sen perusteella :)

  VastaaPoista
 7. Heippaaaa :) Jätän jäljen, kiva oli tavata! nää siun kaikki työt on hirrrmuisen ihania, kai se on opeteltava tuo virkkailu sitten itsekin. ;) t: nupputiikin täti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Ja kiitos kivasta putiikista, nyt kun sen löysin niin aion kyllä toistekin imaisemaan ideoita ja ostoksille :) Miun mielestä on ihanaa, et suomalainen käsityö on vielä elossa ja myy :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.