Vaihtelu virkistää!

Blogillani on vaihteeksi ikäkriisi. Pieni muutos on aina hyvästä, olen sitä mieltä. Lankahelvetti sai näin ollen uuden bannerin ja vähän persoonallisemman signeerauksen postauksiin.

Mitäs tykkäätte? 

Sivupalkissa on myös pieni muotoinen kysely siitä, mitä kautta ihmiset tänne eksyvät? Kenties facebook-ryhmien ja sivun kautta, googlella vaiko joko sivu on tallennettu kirjanmerkkeihin? ;)
Käykäähän klikkailemassa!

18 kommenttia

 1. Äänestetty :)
  Minun myös tekee mieli jotain vaihtelua-virkistystä-pienimuotoista muutosta blogiin, mutta vielä en ole keksinyt mitä kikkailisin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miulla tulee aina vähän kriiseilyä tän kanssa, kun haluaa vaihtelua. Mutta silti haluan säilyttää oman "brändin", ettei mee liikaa sörkkimään, sekään kun ei ole hyvä :D Mut pienillä asioilla (ja välil vähän isommillaki) voi kivasti vaikuttaa ;)

   Poista
 2. Kummasti toisessa blogissa vaihtui banneri ja tausta hiljattain niin sullakin vaihtuu sitten...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, niinku varmasti monessa muussakin blogissa vaihtuu samoihin aikoihin. Alkaa käymään tylsäksi nämä "no muussaki blogissa vaihtu vähän banneri/ulkoasu/mikälie". Hirvee kyttäys siitä kenellä on mitäkin. Ihan oikeesti, keskittykää lukemaan sitä mistä pidätte, antakaa RAKENTAVAA kritiikkiä (mitä tuo muuten ei ollut), ehdottakaa jotain tai pitäkää suunne kiinni! Ugh.

   Poista
  2. Ainakin tässä blogissa banneri vaihtui parempaan suuntaan ;)

   ja joo, rakentava kritiikki otetaan mielellään vastaan! Mut jos "jollakulla" on aikaa ja jaksamista käyä vinoilemassa ni miun puolesta, se ei miuta ahdista pätkääkään. Kaikkia kun ei voi vaan voi miellyttää :)

   Poista
  3. Tässä blogissa on kyllä parempi banneri kuin "toisessa blogissa". Tuosta saa selvää, se kertoo blogin sisältöä ja sopii blogiin.

   Poista
  4. Apua :D Onko siinä jotain ihmeellistä, että jossain muussakin blogissa vaihtui ulkoasu? Ihmeellinen sattuma joo :D

   Poista
 3. Juuri itse vaihdoin vanhan bannerin pois ja uutta tilalle. Vanhaa tulikin katseltua vissiin useampi vuosi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miulla tais tuo olla puolisen vuotta, josko tällä menis sitten seuraavat. Taustaa ja värimaailmaa EN kyllä vaihda! polkkapilkut on miun juttu :)

   Poista
 4. Hieno banneri taas kerran! :) joka kerralla tuntuu olevan entistä hienompi, kyllä sen huomaa kuka homman osaa! :) ps. Vaihtelu virkistää kummasti!

  VastaaPoista
 5. Ihana banneri ja muutenkin oikein pirteä ulkoasu! Tykkään hirveesti tästä värienkäytöstäsi ja persoonallisesta otteesta :)

  Ja apua noita ihania tennarisukkia! Ihan übermageet :D

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana. Tulee oikein hyvälle tuulelle kun tulee tänne blogiisi :)

  VastaaPoista
 7. Hieno banneri ja hienot sivut muutenkin :) Miten ton oman facebook-sivun saa linkitettyä omaan blogiin? Apua,en osaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!

   Likeboxin saa helposti asennettua täältä https://developers.facebook.com/docs/plugins/like-box-for-pages/

   Poista
 8. Toisessa blogissa...? Nyt alkoi kiinnostaa mikä tää mystinen "toinen blogi" on :D. Hieno banneri, hieno blogi ja mikä tärkeintä kiva sisältö. Itse panostaisin varmasti enemmän blogin ulkomuotoon, jos olis taitoja/aikaa/jaksamista opetella taitoja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miun mielestä ulkoasun pitää olla selkeä ja palvella myös itseään ja lukijoita. Ei tarvitse osata kummemmin ees koodia, kun blogger on tehnyt helpon mallinsuunnittelutyökalun :) Ja ennen kaikkea pienillä muutoksilla saa personoitua paljonkin! :)

   Poista
 9. oikein kiva tuo banneri, tykkään noista sun pilkuistakin tossa taustalla ;) vaikka ne onkin jo olleet tuossa, mutta ihanan pinkkiä ❤

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.