Rauhalliset raitasukat

Jos jollekin ei oo vielä tullut selväksi, niin pinkki on meitsin lempiväri! Tykkään muutenkin räikeistä väreistä, kuten turkoosista, limenvihreästä ja kirkkaanpunaisesta. Se näkyy ehkä jossain määrin myös käsitöissäni, koska mitä värikkäämpi sukka niin sitä paremmalle mielelle siitä tulee. Sateenkaari-lanka on ehdoton ykköslanka ja olen sangen iloinen siitä, että Novitalta tuli uusi Karnevaali-lanka, joka on aika lähelle sitä alkuperäistä.

Mutta joskus joutuu tekemään vähän ei niin värikkäitä juttuja. Tehtiin yhden tuttavan kanssa vaihtokaupat. Hän lähetti miulle tölkkinipsuja (joista ehkä jonain päivänä kerkeän virkata jotain) ja minä teen kaksi paria villasukkia. Väritoiveena musta ja valkoinen, mutta vaikka lankaa on perkeleesti  paljon niin valkoista sieltä ei löytynyt, joten päädyin tämmöiseen väriyhdistelmään. Tässä olisi nyt ensimmäinen pari, toinen vielä tulossa..Lanka: Novita 7 veljestä
Puikot: 3,5mm
Langan menekki: 114g

Kapteenilla-blogissa oli kauniit miesten raidalliset, sieltä alkuperäinen idea on jalostettu näihin!

13 kommenttia

 1. Tykkään raitasukista <3 Teen just nuorimmaiselleni ylipolven sukkia,toinen on jo valmiina :) Neuloessa ihmettelin miten seiskaveikka tuntuu ohuemmalle kuin ennen,ootko huomannut mitään eroa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miulla on muutama kerä vanhempaa seiskaveikkaa, jollain vanhemmalla vyötteellä ja sitä neuloessa oon huomannu saman - nykyinen on ohuempaa.

   Poista
  2. Itse satuin ostaneeksi sellaisen mustan kerän seiskaveikkaa, jossa langan paksuus vaihtelee ihan käsittämättömän paljon ja käytännössä jäi käyttämättä kokonaan siihen tarkoitukseen mihin alunperin sen ostin... Ja tosiaan nykyinen seiskaveikka muutenkin ohkaisempaa. Muttamutta, kivat raitasukat tekaisit! :)

   Poista
 2. Tuo musta-harmaa voi olla parempikin, kuin musta-valkoinen. Tai makuasioitahan nämä aina on, mutta minusta näin :) Nää on niin kivan näköiset, että alkoi itsekin tehdä heti mieli raitasukkia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ihan samaa mieltä, mustasta ja valkoisesta ei ois tullu läheskään niin kiva ku näistä, siksi en laukannut kauppaan ostamaan valkoista :D

   Poista
 3. Kauniit sukat :) Tuo sileä osuus varressa miellyttää henk koht omaa silmää ja vastaavaa on tullut pari lertaa sukissa käytettyä :) Ja tuo musta-harmaa yhditelmä on myös hieno :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie myös tykkään enemmän, vaikka ehkä se perinteinen joustinneulosvarsi olisi vahvempi ja tukevampi jalassa :)

   Poista
 4. Niin, eikö olekin kummallista että just sen väristä lankaa ei ole mitä tarvitsisi, vaikka kaapit pursuaa lankaa....
  Musta-harmaa väritys on minustakin kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On! vaikka on monta laatikkoa, niin silti ei löydy sopivaa.. ;)

   Poista
 5. Kiva väriyhdistelmä :) Täälläkin raitasukkaa tulossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) yksinkertaiset raitasukat on välillä ihan mukavaa vaihtelua :)

   Poista
 6. Samaa sanon kun kaikki muutkin eli hienot sukat!

  VastaaPoista
 7. Ompa kivannäköiset sukat! Tuo varsi on tosi kiva!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.