Pehmeää pienelle

Ystäväni "tilasi" oman kaverinsa vastasyntyneelle pojalle pienet junasukat. Tässä ne sitten ovat! Junasukkia on viime aikoina kyllä väännetty ja vielä ainakin pari paria pitäisi tehdä. Pikkuhiljaa.

Lankaa jäi yli, joten neuloin "junatumputkin" samaan settiin. Oheen askartelin kortin, mihin kirjoitin hellyyttävän junasukan tarinan ja pesuohjeen hienolle villalle. Lanka oli uusi tuttavuus ja se tarttui kaupasta mukaan ihan vaan pehmeytensä puolesta. Neuloin nämä kaksinkertaisesta langasta, sillä meinasi lähteä järki tuota lankaa neuloessa ensin, kun oli niiiiiiiiin ohutta. Eli voimme tästä siis päätellä, etten edelleenkään tykkää kovin ohuista langoista, vaikka niiden tarjonta on ihanaa, värikästä ja pehmoista.


Lanka: Schachenmayr fine wool (rheuma thermal wolle) kaksinkertaisena
Puikot: 2,5mm
Junasukkien ohje täällä, tumput omasta päästä soveltaen

6 kommenttia

 1. Voi kun ihanat :) Saiskohan sitä aikaseksi neuloa kummitytölle tämmöset :´)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä tulee "varpajaislahjaksi" vissiin. Miusta ihana pieni lahja antaa ja muistaa tulevia (ja mahdollisia nykyisiä) vanhempia :) villasukkia tarvii AINA! :)

   Poista
 2. Kauniit! Tykkään väristä! Junasukat pysyy parhaiten jalassa. :)

  VastaaPoista
 3. Täällä suunnalla väkerretään näitä kanssa ystävien pikkuisille sitä mukaa kun maailmaan tupsahtaavat :) Vauvoilla pystyy käyttää ympärivuoden, eli kesät talvet voi näitä viedä viemisinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Villahan myös eristää, joten se toimii omalla tavalla kesäisin myös "viilentäjänä" :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.