Kuusi numeroa

Bloggerin kävijälaskuri ilmoitti eilen illalla 100 000 kävijän menneen rikki! Huikeeta! 

Siitä voin kiittää ainoastaan teitä, tyyppejä jotka käyvät täällä kurkkimassa päivittäin tai satunnaisesti! 
Olin ajatellut järjestää helmikuussa 1-vuotissynttäriarvonnan ja laskeskelin silloin, että samoihin aikoihin tulisi se 100 000 kävijää täyteen, mutta sivun lataukset tärähti ensin täyteen, joten olen ruvennut junailemaan jo arvontaa ja todennäköinen ajan kohta sille on kumminkin helmikuu - jolloin Lankahelvetti viettää 1v synttäreitä :)


Kiitos kumminkin kaikille ahkeroille lukijoilleni. Yritän palkita teitä mahdollisuuksien mukaan! :) Bloggauksessa ehdottomasti parasta olette TE! <3

20 kommenttia

 1. Onnittelut huikeista luvuista!! Blogisi on ihanaa luettavaa, koska se on värikäs ja idearikas! Ja kerrot myös niistä -ei-niin-onnistuineista-projekteista! Se on mielestäni sellaista elmänmakuista kirjoittamista! Tykkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kehuista! <3 oon yrittänyt pitää rennon linjan ja pitää blogini "näköisenäni" eli värejä ja ei niin virallista-kirjakieltä ja muuta mukavaa :)

   Poista
 2. Jeejee, myö ollaan BEST :D Hurjaa, meil on melkee samanikäset pienokaiset :) (siis blogit :D) Miulla täytti tänää 1 vee ja itekki pidän just arvontaa :) Mikäköhä uuden vuoden pälkähdys on ollu et pitää blogi perustaa :D

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea! Fanfaaritorvet pauhatkoon! Minun uudenvuodenpälkähdykseni, kopsasin sanan Siniltä, on vuoden teitä nuorempi. :) Blogisi on tosi kiva, mukavia kuvia, ihania ideoita ja elämänmakua. Täällä käydessä tulee aina hyvälle tuulelle.

  VastaaPoista
 4. Jihuu, onnea! Blogiasi on kiva lukea :)

  VastaaPoista
 5. Wau, mikä luku ja noin lyhyessä ajassa. Onnittelut!!! Täällä onkin kiva käydä lukaisemassa kuulumisesi.

  VastaaPoista
 6. Onnea blogille! Ja bloggarille!

  VastaaPoista
 7. Onnea onnea! Tää on niin pätevän näköinen blogi, että pakkohan täällä on käydä. Ja kun vielä sisältökin kiinnostaa, niin sit on pakko käydä aika usein :D.

  VastaaPoista
 8. Wou, onpa kunnioitettava saavutus! :)

  VastaaPoista
 9. Wau! Onnea huikeasta saavutuksesta! On tämä blogi kyllä sen arvoinenkin :)

  VastaaPoista
 10. Imelää tekstiä sulla.
  Monessa muussakin blogissa arvontaa ja sullekkin heti ilmestyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, ei ollu vaikea arvata että tämmönen kommentti ilmestyy tänne.

   Poista
  2. Noh, joku mielensäpahoittaja liikenteessä. Meitä on moneksi, mutta täällä ainakaan ei mielenpahoitusta harjoiteta! :)

   Poista
  3. Ei :) jotkut on jo melkein ammatikseen mielensäpahoittajia, ni ei kai siinä mitään jos haluaa olla katkera, kateellinen ja pikkumainen ihan kaikesta :D

   Poista
 11. Ja kiitos kaikille kehuista, en jaksa erikseen vastata :)

  Vaikka bloggaankin pääasiallisesti ihan vain omaksi iloksi, niin kyllä se aina mieltä lämmittää kun täällä joku käy lukemassa :)

  VastaaPoista
 12. Onnea! Näin värikästä blogia on kiva käydä luksemassa :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.