Nyt on se on virallista

Joulun odotus on nyt virallisesti aloitettu, sillä paketoin ensimmäiset lahjat tänään! En ole juurikaan jouluihminen, enkä ymmärrä sitä hirveää hössötystä joka aloitetaan jo lokakuussa. En koristele kämppääkään kummemmin. Ainut jouluperinne meillä Isännän kanssa on kinkun paisto ja aattoiltana yömyöhään haudalla käyminen. Aatto vieteteään miun porukoilla ja jouluhössötykseksi riittää se äidin vouhkaaminen. Joulusta muuten silleen tykkään, tunnelmasta ja muutenkin olen semmoinen ystävien lahjoja - tykkään antaa paljon itsetehtyjä juttuja kavereille noin muutenkin vain, oikeastaan vain siksi koska on kiva olla ylpeä omista käsitöistä ja vielä kivempi ilahduttaa kaveria.

Olen  muuten aina ollut surkea paketoija, mutta yritin tänä vuonna edes panostaa paketointivermeisiin! Tiimarissa on alkaneet alennukset ja paikallisessa tiimarissa oli kaikki -50%. Raaskin ostaa hienoa joulunarua ja sijoitin rahani paketointipaperiin, sillä ne tylsät joulupukkipaperit on vaan.. noh, tylsiä!


Olen myös saanut pari joululahjaakin valmiiksi, mutta en voi vielä niitä postata tänne, koska osa ystävistäni lukee blogiani ja en tahtoisi yllätyksen menevän harakoille. Vaikka moni tietää saavansa jotain omin päin tehtyä mutta silti.. Jos viime vuonna sai harmaat sukat niin tänä vuonna voi vaikka saada raidalliset!! ;)

3 kommenttia

  1. Mä tykkään kans enemmän näistä hillityistä papereista, kun niistä joulupukki kuvioisista :)

    VastaaPoista
  2. Todella kauniita paketteja (varsinkin jos on jotain pehmeää sisässä)!

    VastaaPoista
  3. Mulla on aina lapsille joku kiva värikäs paperi, mut aikuisten lahjoissa sit aina joku hillitympi. Koristenauhana käytän usein paperinarua tai juuttinarua yms. En ole niin perinteisten lahjanauhojen perään. Mut ihan kaikkia paketteja en kyllä jaksa mitenkään tuunata. Miehen paketin sidoin tänään love knotilla :).

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.