Uudet nimilappuset

Tilasin keväällä ommeltavia nimikointilappuja mutta olen ollut säälittävän laiska niitä oikeasti ompelemaan mihinkään tekeleihini. Käsineen en saa siitä mielestäni tarpeeksi siistiä ja koska meillä on vähän tilaa niin jokaikisen sukan jälkeen iskee laiskuus kaivaa sitä ompelukonetta esiin.

Ongelmaan on nyt ratkaisu! Löysin sattumalta netistä englantilaisesta nettikaupasta lahjakortteja, joihin sai painatettua haluamansa teksin ja kaikenlisäksi ne olivat naurettavan halpoja, siinä suhteessa että niitä jaksaisi askarrella itse. Tilasin kokeeksi parisen kymmentä ja nyt ne suvaitsivat saapua postissa :) Huvituin hieman, että ymmärsitköhän ne tyypit siellä painossa, että mitä läpysköihin kirjoittelivat ;) Onneksi ne kumminkin tuli ihan juuri sellaisina kuin ne halusin!


Yleensä valmiin villasukan paritan hakaneulalla tai langalla niin nyt siihen samaan voi sitten tökätä tämänkin läpyskän. Harmikseni en tajunnut painattaa siihen pesuohjetta tai muuta hauskaa, mutta ensi kerralla sitten!

EDIT: Nettikauppa mistä löytyy on TÄÄLLÄ. Palvelua vain englanniksi. 
Löytyy myös ebay.comista hakusanoilla esim. gift tag/name label

8 kommenttia

 1. Oi kuinka kätevän oloisia! :) Itse mietin myös taannoin jotain vastaavaa juttua, millä saisi töihin jonkun vastaavanlaisen viestin ja ehkä jopa pienen blogin mainostuksen ;) Sain uutta ajateltavaa taas sillekkin saralle ansiostasi :)

  VastaaPoista
 2. Mulla on samassa käytössä vistaprintiltä tilatut käyntikortit, joista löytyy blogi- ja sähköpostiosoite :) Ihanan näköiset noi sun nimikointilaput! :)

  VastaaPoista
 3. Aivan upeat!
  Itsekin miettinyt, että pitäisi jotain tuollaista laittaa omiinkin töihin, mutta enpä ole saanut mitään aikaiseksi... Ehkä tästä nyt inspiroituneena?! :)

  VastaaPoista
 4. Kivoja! Saako kysyä kaupan nimeä, kun olis itelläkin ehkä tarvetta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin Ebaysta alunperin, mutta palvelevat ihan omassa nettikaupassakin http://labelamour.com/open/ :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.