Kirjalliset kirppislöydöt


Tein kerrankin hyvän löydön facebookin kirpparilta. Selailen niitä usein, mutta harvemmin tulee vastaan mitään missä mielestäni hinta-laatu-kirppis-suhde kohtaisi. Ärsyynnyn suorastaan niistä, koska usein hinnoittelu on ihan liikaa kirppistavaraksi ja aina huudellaan vaan ohv:ta. Käytetty on aina käytetty.

Tänään sattui silmääni pari kirjaa ja hainkin ne sitten samantien kotiin. Mukaan tarttui Kyllikki Mitrosen Sukkasillaan, Debbie Blissin Neulojan vuosi ja Ingalill Johanssonin Luonnonkauniit neuleet. Kirjat maksoivat 6 euroa kappaleelta ja ovat kuin uusia. Vanhempi rouva, joka kirjat myi sanoi, ettei ole niitä vissiin kuin kerran selannut eikä mitään merkintöjä ollut. Jes! Ihanaa!

Tuota Sukkasillaan-kirjaa olen haaveillut, mutta olen aika pihi ostellessani käsityökirjoja. Olen vielä suhteellisen taitamaton tekijä ja harmittaa ostaa sokkona joku kirja jossa onkin sitten vain tyylii yksi ohje. Usein oon käynyt kirjastosta lainaamassa kirjan ensin ennen virallista ostopäätöstä. Mutta nyt pikavilasulla tuo Neulojan vuosi ja Luonnonkauniit neuleet tuntuivat olevan semmoselle tumpelotasosellekin ihan kivoja kirjoja - löytyi ohjeita laidasta laitaan

Sukkasillaan kirjan ihanat raitapolvisukat 
Luonnonkauniissa neuleissa oli kivoja pipo ja huiviohjeita 
Luonnonkauniit neuleet kirjasta 
Neulojan vuodessa oli ihana laukku! tälläinen olis supermahtava puikkojen ja keskeneräisten töiden kuljettamiseen2 kommenttia

  1. Todella hyvät kirppislöydöt hyvään hintaan! Itse viimeksi tänään ihailin kaupassa tuota luonnonkauniit neuleet-kirjaa. Siinä näkyi olevan aivan upeita malleja. Noihin kahteen muuhun en ole tutustunutkaan. Harvoin sukkakirjat ainakaan huonoja ovat. :)

    VastaaPoista
  2. Jo vain kelpaa silmukoita värkätä. Hienoja kirjoja. Itsekin olen muutaman ostanut ja vain harvat mallit ovat olleet mieleiset (tasoon nähden). Onnea ostoista ja onnistuneita neulomuksia.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.