Ahkera työntekijä

Töissä on mennyt kivasti taas. Huomasin jo olevani kolmatta viikkoa töissä ja kovinkin rutinoitunut hommaan. Viihdyn edelleen ja toivon, että kun tuo 3kk jakso tulee täyteen niin sitä jatkettaisiin tavalla tai toisella.


Viime viikon askartelin pannumyssyjä eteenpäin painettavaksi. Pomo ei ollut määrää sen kummemmin ohjeistanut, joten tänään laskin tehneeni 95 pannumyssyn päällistä. Oho, hups! Turhaan työtä en kumminkaan tehnyt, vaan eipähän tarvii vähään aikaan niitä ommella. Paitsi kunnes tulevat taas painosta takaisin niin on kursittava vuoret ja muut kasaan.

Tänään töissä sain tuunailla ja viimeisteillä ilmoitustauluja! Ihmettelin ensin, että täh, mikä ilmoitustaulu ja miten, kunnes sitten tajusin. Haa! tuolla työpaikallani on monta erilaista puolta, kuten esimerkiksi "puupuoli", jossa tehdään puukäsitöitä. Sydän on tehty siellä ja siihen siellä sitten porailtiin reiät ja maalattiin ja mie virittelin kuminauhat ja ripustuslenkin.


Kumpparinauhoihin saa työnnettyä väliin vaikka kortteja, muistilappuja tai sitten ripustaa vaikka korviksia, mitä kukakin ikinä sitten keksii. Hauska ja jännä idea kieltämättä! Ja pomo sanoi, että tämä idea on varastettu ulkomaanmatkalta, joten tätä saa jakaa iloisesti eteenpäin. Ehdotin myös, että noita sydämiä maalaisi liitutauluvärillä, tulisi tosi kiva!

Työpaikalla on kiva ja rento meininki ja eritoten tykkään siitä, että siellä saa vapaasti olla luova! Saa ehdottaa ideoita ja toteuttaa niitä. Tilaustyöpussukat ja muut toki tehdään periaatteessa mallin mukaan, mutta värejä saa vapaasti itse yhdistellä.

Töissä vietettiin tänään myös nenäpäivää. Oli pientä tapahtumaa, arvontaa ja kahvitusta. Oli pakko kahvitauolla ottaa kaakaon kaveriksi leivos, yksinkertaisesti siksi koska se vain oli niin söpö!


6 kommenttia

 1. Voi vitsi, sun työpaikka kuulostaa kadehdittavan ihanalta! :)

  VastaaPoista
 2. Kuinka ihana työpaikka! Ja ihana tuo sydäntaulu-idea :) Wua wau wau!

  VastaaPoista
 3. Kiva idea noi syrämmet :) Vitsit siul on kyl unelmatyöpaikka todellaki :D Mieki haluun muute tota kaakaota! Siis sitä mistä oot nyt hehkuttanu muutamas postaukses :D Saaks sitä vaa tukusta?

  VastaaPoista
 4. Voin vannoa että jätin eilen tähän kommentin :D ei sitten! ;D Mutta tosiaan, noihin sydämiin voisi sopia myös magneettimaali :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miulla ei oo tapana poistella kommentteja, joten et sit varmaan kommentoinut ;) ja joo, toimis! Liitumaali kans! :)

   Poista
  2. En sitä onneksi epäillyt, vaikka jotkut sitä harrastavatkin ;) Entäs jos vetäisi magneetit pohjalle ja liitumaalin päälle? Toimisikohan maalit vielä tarkoitukseensa sillai.. hmm :D

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.