Tsiljoona ideaa!

Kihisen niin innosta tuolla uudella työpaikalla. Siellä on tsiljoonaa erilaista käsityötä ja kädentaitajaa, ei voi kuin hämmästellä! Aamulla mennessä ihmettelin yhtä kudottua mattoa, joka oli varmaan yksi siisteimmistä näkemistäni. Myöhemmin paljastui, että matto onkin kehitysvammaisten kutoma ja on menossa johonkin paikalliseen Nenäpäivä Gaalaan huutokaupattavaksi. Oisin hyvin voinut napata sen koristamaan meidänkin lattioita!

Olen näpsinyt suurimman osan kuvista vaan kännykän kameralla. En jaksa roudata kameraa työpaikalle ja kuvien käsittely on nytkin hieman ankeaa, koska oma armas koneeni lähti maanantaina huoltoon. Joudun sietämään isännän ikivanhaa windowsläppäriä. Pahoittelen!

Alkupäivän tein niitä samoja eilisiä koristeita. Täytyy sanoa, ettei oma järki kestä sitä hommaa. On oikeesti tosi vaikeeta tehdä "paskaa jälkeä" tarkoituksella. Ompelin pari ihan miten päin sattuu ja mitä enemmän miun mielestä meni pieleen, sitä ilosempi pomo oli :D Manguin loppupäivästä, että pääsisin puikkopussien kimppuun ja sainkin sitten ommella vetskareita aloilleen. Simppeliä hommaa ja ah niitä värejä! Miljoonaa eri kirkasta väriä, yhdisteltynä sitä ja tätä. Tykkään, kovasti! Ensi viikolla homma jatkuu ja melkein harmittaa, että huomenna on vapaapäivä :D


Näin syntyy puikkopusseja! SURRSURRR!

Kotona en niinkään ole sinut ompelukoneen kanssa. Ei ole yksinkertaisesti oikein tilaa tehdä. Keittiön pöydällä olen tähän mennessä suristellut, mutta mitään isompaa ei kehtaa sen kanssa tapella. On niin mahtavaa kun pääsee kunnolla tekemään ja on ensimmäkin  kunnon pelit tehdä hommia!


Kävin myös shoppailemassa ihanaista kernit kangasta Jyskistä. Aion askarrella siitä joululahjoja ja tämänkin idean röyhkeästi varastin työpaikalta, heh! Jyskissä mukaan tarttui uusi rullamitta. Eihän niitä ikinä voi olla liikaa? Oon superhyvä kadottamaan niitä..

11 kommenttia

 1. Innolla odotan, mitä meidän pöytäliinasta voi valmistaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihhi! Kunhan saan raivattua tilaa ja kaikkea, niin kyllä siitä jotain syntyy ;D

   Poista
 2. Kivan värinen matto ja tuota maatuskakangasta mieki kyllä käyn ostaan. Ihana, kun saa ideat netistä niin voi tehä täsmäostoksia, mie en mikään himoshoppailija ole. :)

  VastaaPoista
 3. No mutta hei, eikö oo kiva että saa kehuja vaikka tulis huonon näköstä jälkeä! :D

  VastaaPoista
 4. ihana kangas..:) ja tuo työ tosiaan kuulostaa mukavalta!

  VastaaPoista
 5. Ojoi! :P Huomenna miehen nukkuessa yövuoron jälkeen, ajelen Jyskiin myös minä! Tänään juuri valmistui muutama ruokalappu meidän pienelle herralle, ja kanttinauraa ja muita tykötarpeita jäi vielä yllinkyllin, joten kerniä minäkin siis tarvitsen :D

  VastaaPoista
 6. Toivottavasti saatte tuota kerniä, koska se oli nytkin halvennuksessa. Ilmeisesti kesällä ollut kausituotteena, niinku aina kaikki kivat jutut, möh! :D

  VastaaPoista
 7. Oi, tuo matto tosiaan kelpaisi tännekin! :)

  VastaaPoista
 8. Ihania värejä ja tuo matto on superihana!
  Jep tuo maatuska-kerni on kaunista-meillä on samaa hih;D

  VastaaPoista
 9. Ihanaa maatuskakangasta! Itsekin ostin juuri samanlaisen rullamitan turkoosina lankamaailmasta, noi on ihan parhaita mittoja.
  Tekemisen iloa työpaikalle, voi kun itsekin löytäisin vastaavanlaisen paikan.. :)
  (terveisin vastavalmistunut, ompelemiseen koukkuuntunut verhoilija)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.