Sateenkaaren päässä, sinne se Henna mennyt on!

Posti toi tänään 7 kerää sateenkaarilankaa. IHANAA! Lanka on ehdottomasti yksi lemppareistani ja sain lankahamsteriryhmän kautta hommattua useamman kerän.

ME SO HAPPY NOW!
Myös armas oma tietokoneeni palasi eilen huollosta entistä ehompana. Ainut vaan, että kaikki kuvat (vesileimat, bannerit ja muut jutskat) hävis siinä sitten. Olin onneksi kerennyt ottaa tärkeimmistä jutuista varmuuskopioit levylle. Noh, kunhan kerkeän niin väkertelen sitten uusia. :)

Töissä on rullannut ihan jees, oon ollut postitushommissa KeVa-puolella tän viikkoo, enkä ole kerennyt juuri ompelemaan pussukoitani valmiiksi. Lupaan laitella kuvia, kunnes valmiita viimeisteltyjä syntyy!

9 kommenttia

 1. Tuo on 7veikan raidoista ehkä maailman ihanin♥

  VastaaPoista
 2. EEEEIII oon ihan sateenkaaren värinen nyt kyllä kateudesta :D Miutaki nii harmittaa kun tuota ei saa enää kaupasta! Tuo on nii ihanan värinen lanka <3

  VastaaPoista
 3. Silloin kun tuo lanka oli myynnissä, se ei inspiroinut mua yhtään. Nyt kyllä kelpais. Kuuleeko Novita?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie kirjoitin iha suoraan novitalle palautetta, että sitä kaivataan takaisin! ;D

   Poista
 4. Mie tein 8-vuotiaalle kyseisestä langasta tänä syksynä olga-sukat :). Mieleiset tuli sukista, vaikka hieman mietin tuota värien vaihtelua. Sattui omasta lankavarastosta löytymään kerä :)

  VastaaPoista
 5. Lankahamsterit on kyllä hyvä ryhmä :)

  VastaaPoista
 6. Tuo on kyllä aivan ihanan väristä lankaa. Onnittelut hamstrauksesta! Itsellänikin on vajaa kerä odottelemassa jemmassa arvoistansa projektia.

  VastaaPoista
 7. Tuo on kyllä aivan liian ihanan väristä lankaa, itseä aina harmittaa etten ehtinyt ostaa sitä yhtään kerää :) Vois toisinaan tuo reagointi olla vähän nopeampaa.. ;)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.