Rinkeliä rinkeliä!

Taas ois yks työviikko taputeltu. Tän viikkoo olin pääsääntöisesti tekee sitä isoa postitushommaa, joten ompelut jäi aika vähiin. Kerkesin kumminkin sen verran suristelee saumurilla, että sain kolme sukkapuikkopussia valmiiksi.

'

Uskalsin hyristellä ihan teollisuussaumurilla ja ONNEKSI tajusin harjoitella vähän esin pitkän tauon jälkeen. Kaasu oli vähän herkempi ku tavan saumurissa ja onnistuin melkein säheltämään sormeni sinne väliin.. heh! Onneksi ikäviltä ompelutapaturmilta vältyttiin ja syntyi nämäPussukat ovat siis ns. kaksipuoleisia, toisella puolella on tilkkua ja toisella sitten tausta. Sain itse sommitella suurimmilta osin ja valitsin etupuolelle yhden tilkkuraidan samaa väriä kuin tausta ja halusin, että vetskari olisi taas ihan muun värinen kuin pussi. Tarkoitus on näistä saada mahdollisimman värikkäitä! Näitä ommellessa ei yksinkertaisesti voi tulla kuin hyvälle tuulelle!

Täällä oli taas jokavuotiset syysmarkkinat. En ollut pariin vuoteen käynyt, joten ajattelin käydä kurkkimassa mitä siellä on - käsitöitä lähinnä. Peruspölypussi ja piirustuspaperin myyjäthän siellä oli, muutama mattokauppias ja muutamasta kojusta löysin huopatossuja ja lapasia. Mukaan ei tarttunut kuin isännän toivoma viipurinrinkeli, jonka olisin kyllä sitten loppupeleissä saanut lähikaupasta - mutta päätin tukea pientä yrittäjämummoa ennemmmin. Sää oli taas perusankea ja harmaa, niinkuin syysmarkkinoilla melkein pitää olla :DPs. Mitäs pidätte uudesta vesileimasta?

2 kommenttia

  1. Ihana pirteitä pussukoita! :) Ja ihastelin jo ennen kysymystä tuota sun uutta vesileimaa! Söpö! :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.