Leffattelua & Kahvittelua

Sain puikoteltua taas parin tennarisukkia. Pinkki on kiva väri! Miun ehdoton lemppari!


Lanka: Novita 7 veljestä
Puikot: 3,5mm
Ohje: TÄÄLLÄ


Tänään starttasi taas uus työpäivä. Sain ommella sukkapuikkopusseihin vetoketjuja ja huomenna homma jatkuu. Tykkään kovasti, sillä ne pussukat on niin ihanan kirjavia ja värikkäitä, niitä tehdessä tulee hyvälle mielelle väkisinkin. Tein myös työpaikalla tuttavuutta uusien ja vähemmän uusien tyyppien kanssa ja alan oikeasti kuulua jo kalustoon. Työpaikalla on monenlaista erilaista ihmistä töissä, on maahanmuuttajaa ja romanitaustaisia ja sitten ihan tavan pulliaisia. Siellä saletisti tutustuu sellaisiin ihmisiinkin, joihin kanssa ei muualla niin tutustuisi.

Käytiin ystäväni kanssa tänään leffassakin extempore. Päivänäytökseen pääsi halvalla. Leijonasydäntähän me tuijoteltiin ja täytyy suositella! Tykkään kyllä noin muutenkin suomalaisista elokuvista, mutta pitkästä aikaa oli semmoinen leffa, joka niin nauratti, että jännitti.

Leffan jälkeen piipahdettiin kahvilla. Oli jotenkin hassua, sillä ystäväni asuu toisella paikkakunnalla. Yleensä kun nähdään niin touhutaan jotain ihan muuta, hengailua toisen kotona, saunomista ja semmoista - nyt tehtiin ihan "tavallisia kaverijuttuja". Kivaa oli jokatapauksessa.

6 kommenttia

  1. IHANAAAAT sukat!!! Oi... minä olen perjantaina menossa katsomaan sen leijonasydämen... Ootan jo kovasti :)

    VastaaPoista
  2. Ihan pikkasen ihanat sukat! Täytyykin napata ohje talteen :)

    VastaaPoista
  3. Hienot on! Mun täytyis joku kerta voittaa oma kammoni kantapään neulontaan, jotta sais ainaisten säärystimien sijaan jalkapohjillekin lämmikettä ;)

    VastaaPoista
  4. Oih, oletpas sä ihania tennarisukkia tehnyt täällä! Aivan huippu hyvä idea tuo pitkien sukkien tekeminen, näyttää tosi hyvältä mun silmään ja ilmeisesti monen muunkin tilauksista päätellen :) Itsekin teen paljon tennarisukkia, juurikin siitä syystä että niitä hirveästi kysellään ja tilataan... Olen käyttänyt niihin tähän asti aina oikeita kengännauhoja, mutta tympäisee kyllä maksaa niistä aina 3€/pari ja nuo sinun käyttämäsi nauhathan ajaa ihan saman asian, ovat varmaan jopa mukavammat noissa sukissa kun ei ole niin paksut ja tönköt.. Luin ohjeesta, että olit tilannut tuota nauhaa eBaysta, osaatko tarkentaa millä hakusanoilla haet sitä, itse löysin sieltä vain satiininauhoja ja ne taas ovat hieman turhan fiinit moiseen... En siis ole koskaan tilannut kyseisestä paikasta mitään ja siksi olen näin ummikko mitä siihen tulee :D Kiitos kovasti jos viitsit auttaa kanssaneulojaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noita vahvempia nauhoja hain muistaakseni nimellä white grosgrain ribbon, se rajaa aika hyvin ne organzat ja satiinit pois.

      Mielestäni tuo muistuttaa paljon kengännauhaa ja kestää konepesunkin. Maksoin muistaakseni 50 yardin kiekosta 4e kaikkineen postikuluineen, joita ees muistaakseni ollut :) siitä muutamat sukat väänsi ;D

      Poista
    2. Mahtavaa kiitos, hetihän noita alkoi vaihtoehtoja löytymään! (:

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.