How i could live without it?!


Kauan odotettu kerijälaite suvaitsi saapua tänään! Tilasin sen Kiinasta ebayn kautta ja jouduin mokomaa odottelemaan viitisen viikkoa, mutta kyllä se kannatti. Säätin meinaan monta kymmentä euroa sillä ;)

Pitihän sitä heti testata ja nättejä keriä sillä aikaan sai. Harmikseni vai totesin, että ainakin tämä ko kerijä ei oo maailman paras pienille jämäkerille, mutta kyllä tuolla varmasti on käyttöä mein huushollissa. Mietin jo, että miten oon voinut elää ilman tätä!19 kommenttia

 1. Hei mahtavaa! En tajunnutkaan, että noita voisi löytyä Ebaysta. Meinasin ostaa tuollaisen yhdestä lankakaupasta (maksoi 50 €), mutta en raaskinut.

  VastaaPoista
 2. Tämä menee miun ostoslistalle, ihania keriä ja IHANIA kuvia!

  VastaaPoista
 3. Toi on niin paras, mulla on kans tuo enkä luopuisi ikinä siitä.

  VastaaPoista
 4. millä nimellä löytyy ebaystä? :)

  VastaaPoista
 5. Tai no, lukea paketin kylki ;). Väsyneenä ei kannattaisi kysellä yhtään mitään XD

  VastaaPoista
 6. Kiitos vinkkauksesta :). Tilattu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie kans pitkään etsin englanninkielistä nimeä tuolle, kunnes löysin jonku kuvan missä oli paketti; eli löytyy wool winder tai yarn winder :)

   Poista
  2. Mutta on tosiaan tuo ebay jännä paikka, miten sitä säästääkään :).
   Nyt on jo lähetetty, mutta siinä menee se neljä viikkoa. Mutta pitänee saada vyyhtejä, että kerijällä jotain tekee :D

   Poista
  3. Puikkoja ja silmukkamerkkejä saa halvalla kans ;) ainut vaa et Kiinasta on pitkä matka, postia joutuu odottelemaan :(

   Poista
  4. Silmukkamerkkejä onneksi itseltä jo löytyy, ettei niitä niin tarvitse. Puikkoja voisi kyllä joskus miettiä. Mutta tosiaan, joutuu odottamaan, mutta odotus palkitaan :).
   Isännälle tipahtaa päivittäin jotain pieniä paketteja ulkomailta :D

   Poista
 7. Tämä on ihan mahtava laite! Omani löysin äitin kaapin perukoilta. Lisäksi löysin todella hyväkuntoiset vyyhdinpuut kirpparilta parilla kympillä :)

  VastaaPoista
 8. Hei. Löysin blogisi tänään. Ja kiva blogi onkin. Pitää heti ryhtyy seuraajaksi niin ei pääse hukkumaan minnekkään. Käsitöiden lisäksi löysin muutaman muunkin meitä "yhdistävän" tekijän. Minäkään en käytä alkoholia ja olen mukana postcrossingissa. :)
  Ufoja tuolla nurkissa on muutamia, mutta nyt tuli melkein pakko alkaa kutomaan raitasukkia..
  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 9. Mä en tykkää noista keristä. Mun mielestä ne on rumia. MUTTA! Muutin mieltäni tuon kerijän hankkimisesta, kun mies lupas mulle sen lankataulun seinälle ;) Sen, jossa on niitä koukkuja ja niihin saa tuollaset kerityt laittaa esille :D

  VastaaPoista
 10. Mä olen kans omaani odottanut jo yli kuukauden. Huoh, tää on ollut pitkä aika. Musta noi kerät on tosi sieviä, ja nyt lähdenkin selvittämään, jotta mikä se semmoinen lankataulu oikein on. Mäkin tahdon langat esille!

  VastaaPoista
 11. Oi kuinka söpöjä keriä tuolla laitteella saa aikaan! :)

  VastaaPoista
 12. Tuo on varmaan mullakin seuraava hankinta, vaikka en paljoa vyyhtiä käytä, mutta kun aloitat 7-veikan, niin se loppu olis kiva laitta noin kerälle, pysyy varmaan siistempänä. Täytyypä käyda ebay:ssä

  VastaaPoista
 13. Mä en kyllä enää pärjäis ilman.. Maailman paras keksintö lämpöpeiton jälkeene :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.