Vaarin lämpimät ja tölkkiklipsut.. Hmm!

Osallistuin Vaarin blogissa haasteeseen, joka muuttuikin sitten vaihtariksi. Vaari lähetti miulle lapaset ja vaaleanpunaisen jättiläismyssyn! Kiitos niistä! Kunhan ilmat viilenee niin iltalenkillä niille on varmasti tarvetta :)Olen säästänyt kesän aikana tölkkiniksuttimia. En vaan oikein vielä tiedä, mitä niistä tekisin. Laitoin kaikki niksuttimet eilen samaan purkkiin ja niitähän oli jo iso kasa! Äitini, kaverini, tutut ja jopa isäni on niitä keräillyt miulle - itse kun en käytä alkoholia, enkä juuri enää juo tölkkijuomia niin keräisin itse tommoista kasaa varmaan monta vuotta :D Ongelma vaan on se, etten tiedä mitä noista tekisi ja miten... Täytyy perehtyä.Amalian Aarteet-blogissa oli ihania laukkuja, joista muutama on ollut iltalehden sivuillakin pällisteltävinä. Ovat upeita.. Haluaisin myös jotain tuon tyylistä askarrella.

KUVA AMALIAN AARTEET
KUVA AMALIAN AARTEET
Lisää ihania tölkkidesingeja löytyy Paasilinnasta.

10 kommenttia

 1. Hahaha, aattelin nyt sullekkin kommentoida...
  jollakin anonyymillä puristaa hampaan kolossa, me kuulemma matkimme toisia :D
  Hehehe, eikait se nyt rikos ole jos pongaamme toisiltamme esim. samantapaisia sukkamalleja? :DD

  VastaaPoista
 2. Mukavaa että posti tuli perille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli ihan kotiovelle asti ja Paavo sai taas säikytellä postipatea, kiitos paljon <3 Avopuolisoni ei uskonut noita miehen neulomaksi kun kerroin.. :D

   Poista
 3. Jollakin on nyt kovasti lukemisen ymmärtämisen vaikeus. Sanoin että SINÄ kopioit LANKAHELVETTIÄ, en että kopioitte toisianne, enkä sanonut että kaikessa, löytyypä sinulta jopa omiakin ideoita ;) Eikä Lankahelvetti ole ainut mistä plagioit. Diagnoosina vakava neuloosi, blogi myöskin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä? Vai tarkotatko Katjaa?

   Onpahan nyt. :) Ehkä mie oon vaan niin hyvä, et miuta pitää matkia? Sukkamallimaailmassa kyllä on vaikea keksiä mitään omaa.

   Poista
  2. Katjaa. Ohjeita voi jakaa, saa jakaa, pitää jakaa! Mutta se että oman blogin ulkonäkökin alkaa muistuttaa Lankahelvetti 2 on jo kaukana imartelevasta, ainakin minusta, ja se kertoo jo ettei ihmisellä ole omia ideoita edes blogin nimen tai ulkonäön suhteen. Tietysti, tämähän on vain ja ainoastaan minun mielipiteeni, joten turhaa siitä on kenenkään nokkiinsa ottaa :)

   Poista
 4. ANONYYMI: Kuuleppas lapsi, en tiedä kuka sun muroihin kusi, mutta pliis elä pura sitä kiukkuuus täällä toisten blogissa. Vaan tule ihan rehellisesti omalla nimelläsi kommentoimaan tai laitappa lapsirakas mulle sähköpostia^^
  Ps, emmä ala mun blogin nimee vaihtaa jos sun mielestä se ei oo hyvä^^

  VastaaPoista
 5. Kivasti olet taas lisännyt pieniä muutoksia blogisi ulkonäköön, pidän kovasti! :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.