Think Pink!

Lanka: Novita 7 veljestä
Puikot: 3,5mm

Päivitetty ja entistä ehompi ohje aiemmassa postauksessa

Tennarit todella alkaa tulla korvista. Mutta kun ovat niin suosittuja kaveripiirissä niin väännän niitä edelleen ja taidan muutamat vääntää joululahjaksikin. Tällä hetkellä puikoilla on vaihteeksi mustat pitkät tennarit, jotka on jo onneksi loppusuoralla :)

Pinkistä tuli mielen uusi villasukka Roosa-nauhakampanja ja se löytyy myös facebookista. Idea on kiva ja ajankohtainen ja ennenkaikkea tärkeä, mutta päätin jättää osallistumatta. Syy on siihen simppeli, että mielestäni melkein 9e lankavyyhdistä 80 senttiä lahjoitukseen on naurettavan vähän. Vaikkakin ymmärrän sen, että langantekemiseen on mennyt kuluja, yrittäjyys ei ole halpaa ja markkinoidakin pitäisi. Silti. Mielummin laitan rahat suoraan syöpäsäätiölle (joka on muuten netissä tosi kätevää ja raha menee suoraan ilman välikäsiä säätiölle), kun ostelen villalankaa taikka geishapatukoita valintatalosta. Se on miusta kurjaa, että varsinkin jenkeissä Roosanauhalla saadaan myytyä ihan mitä vaan - bensasta ja jogurtista lähtien ja se summa mikä yleensä niihin on luvattu on naurettavan pieni. Mutta syöpä myy.. Valitettavasti.

Mutta toivotaan silti, että Taito Group saisi kampanjan onnistuneesti loppuun ja kerättyä rahaa tärkeälle asialle.

8 kommenttia

 1. Nää tennarisukat on kyl NIIIIIN ihania! :) Harmittaa kun en ite osaa vielä sukkia neuloa, kun nää haluisin kyl tehä itelleni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä syy nyt opetella! Eikä oo vaikeeta, jos osaat lapasiakin.. Mie en osaa :D

   Poista
 2. Olen satunnaisen aktiivinen seuraaja ja harvoin kommentoin mitään kenenkään blogiin, mut nyt aukaisen suuni:) minä näen tämän Roosa-nauha keräyksen niin, että lankaa tulisi muutenkin ostettua neuletöihin ja pirkka-lankaa ostaessa menee n. 10% hinnasta hyväntekeväisyyteen. Se on ihan miltä kantilta asiaa haluaa katsoa.. :)

  -Tinttuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta tuokin, mutta monelle se Roosanauha on se kimmoke ostaa. Sinäällää ei huono, mutta lähinnä ajatuksena et jos tahdoo tehdä hyväntekeväisyyttä niin sitä voi tehdä suoraankin :)

   Poista
 3. Nää tennarisukat on tosi ihania! <3 Pitää varmaankin tällaisetkin tikuttaa pukinkonttiin jollekulle :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.