Syksyihminen? Minäkö?

Olen aiemmin luokitellut itseni oikein vahvasti kevät-ihmiseksi, mutta taidan olla tulossa vanhaksi sillä olen ruvennut nauttimaan syksystä ihan eri tavalla - näänkin sen jotenkin virkistävänä ja kauniina. Kynttilöitä en osaa sisällä poltella, mutta parvekkeella oon pitänyt tuikkuja. Vaahterat on kauniita ja lehdet maassa ylipäätään. Ihana lenkin jälkeen pistää villasukat jalkaan ja tepastella niissä, olla ja mölliä.
Mie - kerrankin meikkiä :D
Viikonloppuna saatiin paljon aikaiseksi, ei niinkään neulottuna. Ystäväni oli käymässä täällä Helsingistä ja puunailtiin hänen mökkiään syyskuntoon. Eilen erehdyttiin baariinkiin ja koko sunnuntaipäivä meni myötätuntokrapulassa sohvalla. Aina käy niin vaikka muut vetävät kaksinkäsin alkoholia niin mie oon sitten se, jolla on seuraavana päivä oloja, pelkästä limpparista :D

Sain kumminkin tehtyä ja pääteltyäkin yhden jämälankasukan - esittelen ne sitten tarkemmin kun sille on saatu pari. Mutta tällänen nyt keskeneräisenä ja päättelemättömänä..

3 kommenttia

  1. Ihana jämälanka sukka, rakastan tuollaisia sielukkaita käsitöitä jotka eivät ole vakavia ja viimeistellyn kaavamaisia vaan silkkaa käsityön ja luovuuden juhlaa <3

    VastaaPoista
  2. Syksy on kyllä ihanaa aikaa ja tosiaan virkistäväkin :) Ihanan värikäs tuo sukka! Harmi kun itseltä ei vielä löydy yhtä värikkäitä jämälankoja, oma sukkalankavarasto kun koostuu enimmäkseen sukulaisilta saaduista valkoisista, harmaista ja muutamasta kerästä punaista.

    VastaaPoista
  3. Jopas on kivat sukat! Nuo kun vetäsee jalkaan sateisena syyspäivänä niin piristyy väkisinkin! :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.