Sateenkaaren tuolla puolen

Suutarin lapsella ei oo kenkiä - niinhän se vanha sanonta kuuluu. Olen ollut vahvasti neuloosissa vuoden verran ja neulonut ahkerasti sukkia. Laskenut en ole mutta veikkaan lähemmäs sataa paria ainakin ellei jo ylikin. Itse omistan tällä hetkellä 3 pari villasukkia, joista yhdet on omilta puikoilta ja kaksi muuta paria ystäväni neulomat. Tein inventaarion sukkiin kesällä ja heitin huonot ja parinsa kadottaneet mäkeen ja päätin ruveta tekemään uusia, kas kun vaan en ole ehtinyt, koska "tilaussukkia" on niin paljon.

Lanka: Novita Raita Sateenkaari
Puikot: 3,5mm
Ohje: Perussukka, omasta päästä

Löysin nettikirpparilta pari kerää Novitan sateenkaari-raita lankaa ja maksoin itseni kipeäksi. Oli vaan pakko saada. Tuo kyseinen on meikän ehdoton lemppari ja sen valmistaminen on lopetettu. Päätin, että uhraan nuo kerät vaan itselleni ja niistä sitten yksi pari jo syntyikin omia jalkoja lämmitämään - KERRANKIN!


Nyt on taas tennarisukkia useampi pari tilausjonossa, joten niitä tullaan taas näkemään täällä enemmän .. Koettakaa kestää! :D

11 kommenttia

 1. Itse huomasin saman ilmiön kylmien ilmojen tullessa. Ei nimittäin ollut ensimmäistäkään pipoa. :D Onneksi muksulle on tullut tehtyä, mutta ne ei valitettavasti omaa päätä lämmitä...

  VastaaPoista
 2. Sama vika, aina vaan tulee muille tehtyä, ennekuin itselle ehtii. Haaveilen myös vastaavasta kirpparilöydöstä, tuo on aivan ihana lanka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile onneasi FB:n lankahamsteri-ryhmässä :) Sieltä miekin osto-ilmoituksella sain :)

   Poista
 3. Itelläni on vielä yks täys kerä tuota sateenkaarilankaa onneks varastossa... Ja aion kyl sen käyttää tarkkaa harkiten johonkin kunhan keksin et mihin :) Harmittaa kun novita tekee näitä temppuja, et jonkun langan teko lopetetaan sit ihan kokonaan... Varsinkin kun tuo lanka oli monen suosikki ja varsinkin nuorten ja lasten suosikki!

  VastaaPoista
 4. Minäkin olen neulonut lastenlapsille kymmenittäin, mutta minulla ja puolisolla kahdet parit. Aina tulee annettua pois, vaikka olisi itselle tarkoittanut.
  Noi alempana olevat tennarisukat otankin ideana mukaan joululahjalistaani.

  VastaaPoista
 5. ihanan väristä lankaa todellakin! =)

  VastaaPoista
 6. Toisaalta varmaan mukavaa että on tuotteille menekkiä. Itselläni kaappi alkaa taas täyttyä eli lahjakausi alkamassa ja pantava jakoon. Kivan näköisiä myös pitkävartisina nuo tennarisukat. Oletko nauhaa yrittänyt kutoa? Itse kokeilin paksulla sukkalangalla ja kun nauhojen tarve tulee teenkin nauhat itse.

  VastaaPoista
 7. Saako tuota lankaa vielä jostain?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti ei :/ mutta Novitan uusissa kevään langoissa on Karnevaali-väri, joka on suht sama :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.