Pienemmän väen pienemmät tennarisukat

Tennarisukat on edelleen kaveripiirissäni pop! Alan jo vähän kyllästyä ja tuntuu tyhmältä kerrasta toisen jälkeen laitella tänne niistä kuvia :D Vielä olisi pari paria tehtävänä, kun vain kerkeän, yhdet puikoilla ja pari halukasta jonossa.

Mutta tälläset syntyi tällä kertaa. Tennarisukat eivät oikein pääse loistoonsa, kun eivät ole jalassa, mutta mallin puutteiden vuoksi tähän on nyt tyydyttävä.Lanka: Novita Nalle
Puikot: 2,75mm
Ohje: omasta päästä soveltaen :)

8 kommenttia

 1. Tuohan olikin kiva oivallus, kanttinauha nauhaksi. Minä kengännauhoja kävin ostelemassa ihan turhaan. Tämä nauhavalinta on kevyempikin.

  VastaaPoista
 2. I-H-A-N-A-T nuo pitkävartiset koripallotossut!! Nyt muuten näitä kuvia katsoessani muistin, mihin sen virkkauksen tein edellliseen postaukseen kuvaamallani tavalla!! Veljentytön tennaritossuihin virkkasin converse-raidat! :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista! :) Tennaritossujakin on niin monen erilaista, mut kaikki niin kivoja! Virkattujakin oon nähnyt, harmi vaan ettei se koukku oikein kestä miun kädessä :D

   Poista
 3. Hih. Tuollaiset pikkuväen tennarisukat on kyllä suloiset. :)
  P.S heitin muuten sinulle blogihaasteen osoitteessa kukkiahiuksissani.blogspot.com. Taisin lukea aiemmin ettet juuri niihin osallistu mutta tuolta löytyy jos haluat. :)

  VastaaPoista
 4. Tennarisukat on kivoja, mutta muakin alkaa puuduttaa niiden tekeminen. Mulla on kahdet nauhoja ja pyöreää merkkiä vaille valmiit ja kolmannet puikoilla. Yhden parin olen saanut valmiiksi. Siitä löytyy postaus täältä

  VastaaPoista
 5. Itsekkin olen noita tennarisukkia tehnyt jonkin verran menneenä talvena, mutta eipäs ole ikinä tullut mieleen tehdä niitä pikkuisina. Kiitos ideasta! =)

  -sny-

  VastaaPoista
 6. Tosi hauskat nuo pikkuiset sukat.
  Itse olen kovasti ihastunut näihin tennaritossuihin, käyhän kurkkaamassa.
  Ohjekin löytyy, jos vaikka innostut koukkua heiluttelemaan :)
  http://hrkdesign.blogspot.fi

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.