Koirat sanoo nam nam nam

Nyt on pieni mainostuspostaus.

Oon tarkka mitä koirilleni syötän. Ruokavalio on niin iso osa koiranhyvinvointia ja terveyttä, joten koen sen ensiluokkaisen tärkeäksi mitä ne suuhunsa laittaa.

Lilo-kleini on kohtuullisen nirso, joten se on tällä hetkellä sekaruualla. Syö Applawsia ja raakaa lihaa. Paavo taas siirtyi takaisin Jahtivahti-ruokaan, joka on edullista ja mielestäni hinta-laatu-suhde täsmää siinä loistavasti. Paavo saa raakaa lihaa vähän varovaisemmin kuin Lilo, sillä äijä on herkkämahainen.
Ainut iso miinus on ollut tähän asti se, että pienelle koiralle 800g lihapötkö on niin julmetun kokoinen, että yleensä siitä osa menee roskiin, koska en vain kerkeä syöttämään sitä ennekuin se pilaantuu. Nyt Mush on tarjonnut tosi hyvän vaihtoehdon pienille koirille, meinaan Vaisto-ateriat. Pieniksi pilkottuja lihapaloja, joita voi ottaa vaikka pala kerrallaan sulamaan. Tätä on odotettu!

Kaiken lisäksi Mush jakaa näitä Vaisto-pusseja ilmaiseksi oheisessa linkissä. Sieltä voi käydä lunastamassa omansa ja kipittää eläinkauppaan hakemaan pussin kokeeksi. Suosittelen!

Kuvaa klikkaamalla pääset tilaamaan!

5 kommenttia

 1. Hienoa, pienetkin otetaan huomioon edes jossain! :) Mutta se linkki taitaa puuttua...? :)

  VastaaPoista
 2. J&V on täytynyt koostumus muuttua tms. Porukat joutu vaihtaan ruokamerkkiä koirallensa, nykyään menee perunapohjainen ProFine. Mieki kyllä jouduin vaihtaan, turkki huononi..
  Niin yksilöllistä..

  VastaaPoista
 3. Mies tekee coctailit isoon koiranruokatynnyriin, sekoittelee erilaisia eläinkaupan nappuloita keskenään: vähän pentua, pikkuisen ikäkoiraa, ropsaus aktiivista, hulaus lightia ja vähän reilummin perusnappia, useimmiten Jahtivahtia. Jostain syystä ne perusnappulat jäävät aina viimeisiksi, joskus niitä jopa syljeksitään suupielestä takaisin... ;o)

  VastaaPoista
 4. Mie syötin Valio-ruokaa noille talvella, mutta nyt kun ei ole Viiviä niin vaihdoin takas Jahtivahtiin, kun Paavon silmät vuosi aika reilusti siitä :( jahtivahti on meille ollut nyt just passeli. Barfia suunnittelen, mut meillä ei oo kunnon pakastinta, mihin saisi Paavon ruuat :D

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.