Ihan helmee!

Ystäväni höpisi tarvitsevansa töihin avainnauhan. Kertoi myös, että sote-alalla on nyt hirmuvillitys helmiavainnauhoista, joten ei muuta kuin tuumasta toimeen..

Askarreltiin kaverin kanssa muutama nauha alkajaisiksi :) 


Ja tehtiin pari "rannemalliakin". Tykkään avainnauhoista, mutten kumminkaan ikinä oikeastaan kuljeta avaimia kaulassa, joten tehtiin sitten tälläinen hätäratkaisu :)8 kommenttia

 1. Onhan noi käteviä, mutta ei turvallisia.
  NImittäin jos joku tarraa sua kiinni kaulanauhasta, tuo ei anna periks niinkoi esim. liitoista saatu kaulanauha, joka napsahtaa pienestä nykäsystä..
  Ite paininu ton asian kaa, millaista kaulanauhaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei pienille lapsille ja en ota vastuuta törttöilystä. Mut hienoja ja kivoja ovat :) tykkään niin puuhelmistä!

   Poista
  2. Kyllä, muuten ovat kivoja.
   Päikkärissä nuo ehkä vielä menee, lapset ymmärtää käskyn irti - mutta itelle heti tuli oma työ vaikeasti dementoituneiden kaa mieleen.

   Poista
 2. Tosiaan hienoja ovat, mutta vaikka itse olen myös sote-alalla töissä en itse henkilökohtaisesti pitäisi tullaista :) Kiva noita pimpuloita etsiä ympäri asuntoa/huonetta, kun joku vanhus päättää vähän nykäistä. Vielä kivempi jos eivät nauhat mene poikki ja siinä on se kuristumisen yms. vaara, jonka vuoksi erilaisten liittojen tms. avainnauhoissa on se turvalukko (vai mikälie) joka on juuri tällaisia tilanteita varten :)

  Hienoja ovat kyllä, käyttäähän avainnauhoja muutkin kuin sotelaiset :)

  VastaaPoista
 3. Hei upeita!

  Mä näin joku aika sitten jossain verkkokaupassa tän tyylisiä ja kirjoitin itselle muistiin, että tekisin.
  Nää sun on hienoja :)

  VastaaPoista
 4. http://www.kangastukku.com/?pg=362&page=Group ..saahan noita turvalukkojakin erikseen :) Tommonen ranneavainnauha ois kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Etsiskelinkin noit, mutten löytänyt

   Poista
 5. Hupaisaa, ajauduin turvalukkoja etsiskellessä sivullesi ja onpa mukava huomata, että joku muukin ei ole löytänyt noita turvalukkoja avainnauhoihin.. Niitä tässä itse juuri olen tehnyt ja harmittelin kun en noita lukkoja ole mistään löytänyt ja kun lopulta päätin rohkeasti tehdä ilman, alkoikin niitä lukkojakin löytymään... möh.

  Ihania myös nämä helmistä tehdyt nauhat! ♥

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.