Lankaa, lankaa ja enemmän lankaa!

Olin muutaman päivän Oulussa ystäväni luona, oli mukava reissu ja ennenkaikkea kunnon irtiotto arjesta! Kerkesin vähän neulomaankin matkalla ja sain valmiiksi kaverini sukat, jotka lähti postin matkaan tänään.


Pitihän Oulussa tietenkin vierailla myös Lankamaailmassa. Mikä paikka! Harmi, että Lappeenrannassa ei ole kunnon lankakauppoja - Oulun lankamaailma oli avara ja kaikki oli niin tosi hyvin esillä ja valikoima oli laaja. Mukaan ei kumminkaan tarttunut kuin muutama kerä.

Ystäväni osti tiikerilankaa ja delegoi sukanneulomisen miulle. Kivat sukat siitä tulee, vaan inhoan neuloa ohutta lankaa, tuntuu vaan että neuloo ja neuloo ja neuloo muttei saa mitään aikaseksi...

Huomasin myös, että novitan pinkki-lanka on tehnyt comebackin! Olin niin iloinen ja innostunut, että hamstrasin sitä samalla 6 kerää :D Muita uutuuslankoja ei sillä reissulla näkynyt, mutta tänään prismassa silmiin sattui paria uutta väriä, mutta ne jäi kauppaan koska olen asettanut itseni langanostokieltoon :D Oulun reissulta kannoin kotiin pienen ikea-kassillisen lankoja ;)


Hommasin myös erilaisia koristenauhoja tennarisukkia varten. Osan tilasin Ebaysta ja osan sitten löysin Oululaiselta kirpputorilta.Luulen myös, että KYH-kusaisee. Heinäkuulle on kamalasti hommaa ja menoa, että ei niin kerkeä neuloa. Harmi, sillä jos se KYH jää kesken niin se ei paljosta jää paitsi sillä valmiita töitä on 17/22. Katsotaan miten käy ;)

1 kommentti

  1. Minkä nimistä tuo tiikeri-lanka on? On niin kivan väristä, että tahton sukat tuollaisesta itselleni kutoa.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.