Imelää

Lanka: Novita 7 veljestä
Puikot: 3,5mm
Ohje: Novita 

Vaikka pinkki on yks mun lempiväreistä, en ole koskaan ihastunut vaaleanpunaiseen - se on vauvojen väri. En ole juuri neulonut sitä, samasta syystä - se ei vaan nappaa. Nyt ystäväni halusi vaaleanpunaiset sukat ja ei muuta kuin tuumasta toimeen - Mutta hitto! Niistähän tuli hienot! Tennareissa tuo vaaleanpunainen toimii yllättävän hyvin, joten taidan puikotella itsellenikin tälläiset.

Urheana jatkoin myös tiikerisukkien neulomista. Voin kertoa, että VIHAAN neuloa ohutta lankaa - tuntuu, että neuloo ja neuloo ja neuloo ja neuloo muttei mitään saa aikaiseksi. Tekeminen on vaan niin hidasta. Uskon silti, että työ tekijäänsä palkitsee ja sukista tulee upeat ja sukkien saaja on takuuvarmasti mielissään..


Olen nyt virallisesti asettanut itseni langanosto-kieltoon. Kävin kaupassa ja mukaan tarttui TAAS 7 kerää lankaa. Novita vaihtaa mallistoaan, joten pakkohan niitä oli hamstrata... Harmittaa edelleen, että se turkoosi 7 veljestä häviää valikoimista, mutta miulla on nyt sitä varmaan 10 kerää kaapissa x)

3 kommenttia

 1. Haha! Mun on pakko nyt rajottaa ostoo, hitto mänee vähän ylirajojen (=varojen siis!!) tää langanostelu!
  Harmi tosiaan kun turkoosi poistuu, ollut niin vähän aikaa markkinoilla - ilmeisesti ei oo menekkii :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika kummaa kyllä, ettei ois... Liikaa harmait valikoimissa miusta, ois voinu sen tilalle jättää turkoosin ;) onneksi se pinkki tuli takas :)

   Poista
 2. Niimpä, harmaan sävyjä on vallan vaikka mitä!
  Kaippa ihmiset luottaa tuttuun, turvalliseen värisävyyn!?

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.