Harmaat tennarit

Sain valmiiksi toiset tummat tennarisukat eilen. Eli virallisesti KYHäily numero 10.kin on valmistunut! :)


Lanka: Novita 7 veljestä
Puikot: 3,5mm
Ohje: Novita sukkalehti

Koska tein nyt ekaa kertaa melkein ventovieraalle ihmiselle nää tummat tennarisukka-parit, niin päätin askarrella kylkeen vähän pesuohjetta ja ns. käyntikorttia. Koetin googletella, että millaisia ihmiset on tehneet, mutta aika laihoin tuloksin. Harkitsen jopa niiden virallisten pesulappujen hommaamista näihin, missä lukis vaikka made by Henna tai jotain, mutta kovasti mietityttää se kiinnittäminen itse sukkiin.


4 kommenttia

 1. Noihin voisi sopia pidempi varsi käännökselläkin, vähän niihin varsitennarityyliin. Esim. valkoinen kärki ja valkoinen käännös. :) Hitsi, inspaavia nämä.
  Hienoja, pidän ideoistasi! :> Heitä vaan töihin oma "signeerauksesi".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pistin just Tanskaan tilauksen ihan niille nimikointilapuille, pitää niitä sitten ruveta ompelemaan ihan urakalla sukkiin ja muihin. :)

   Sama tennari-idea käynyt itsellä mielessä, en vain oo kerennyt toteuttamaan :D

   Poista
 2. Kivat sukat! Itse räväytin jokin aika sitten samasta tuotteesta värikimaran, jonka voi löytää blogistani tai nettisivulta www.justinlarma.com. Ohje tennarisukkaan löytyi Novitan sukkalehdestä reilu vuosi sitten.

  VastaaPoista
 3. Nyt kun olen alkanut neulomaan enemmän, olen leikannut stanssilla pienen tagin, johon käsin kirjoittanut langan, koon ja pesuohjeet ja tietty oma signeeraus ja blogin osoite. Musta on kiva, kun käsintehdyssä tuotteessa on viimeistely mietitty loppuun asti ;-)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.