Reiskan raitasukat

Löysin ravelrystä inkerisukkien ohjeen ja ihastuin ikihyväksi malliin. Olen värikkäiden lankojen ystävä ja tykkään käyttää myös harmaata tietyssä suhteessä, mutta mitä räikeempi niin sen parempi.

Nämä sukat meni isäpuolelleni. Halusin vähän vinoilla Reiskalle, sillä ihan ensimmäiset sukkani tein viime syksynä novitan sateenkaarilangasta, mutta onnistuin tekemään niistä niin löysät, että ne olivat just passelit Reiskalle. Hän ei juuri välittänyt kirjavuudesta ja heitettiin siitä aika paljon vitsiäkin, mutta käytti uskollisesti sukat ihan puhki asti. Nyt sitten on vähän hillitymmät raitasukat syksyksi valmiina. Kuvassa vilahtaa myös äidille syntymäpäiväksi talvella virkkaamani kori, joka toimittaa nykyään kukkaruukun suojakoristehärpäkettä :)

Lanka: Novita 7 veljestä
Malli: Inkerisukat muokaten
Puikot: 3.5mm

Nyt otin työnalle ensimmäisen englannin kielisen ohjeen! Jouduin kyllä pyytämään eräältä kaveriltani vähän apua, mutta saa nähdä mitä tulee. Olen myös ilmoittanut Kesäyön Hullutus 2013-tempaukseen. Odotan innolla!

8 kommenttia

 1. Tosi kiva malli, varmasti saaja tykkää! :)

  VastaaPoista
 2. Nää on kivat :) Olin KYHissä mukana viime vuonna (vai olikohan se toissa vuonna, vanha ei muista), kovasti sai puikkoja heiluttaa että sai kaikki valmiiksi.

  VastaaPoista
 3. Oi kuinka kauniit. Tälläiset pirteät ja veikeät hyvänmielensukat. Tosi kivat ilman turhia kikkailuja.

  VastaaPoista
 4. Nää on tosi siistit. Ihanat värit. Tarviipa laittaa KYH-listalle :)

  VastaaPoista
 5. Sanoisin, että sikamakeet! Rauhoittava harmaa ja iloiset raidat tuovat mielenkiitoisen efektin. Kelpaa niissä oleilla.
  Tervetuloa lukijakseni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin ! :)

   Ite tykkäsin kans räikeästä ja rauhallisen värin sekoittamisesta, näitä täytyy tehdä toisetkin!

   Poista
 6. Kaunis yhdistelmä värejä! Saisinko lainata kuvaasi blogiini? Olen tekemässä pientä koostetta muiden neulomista Inkeri-sukista ja haluaisin lisätä kuvasi postaukseen tulevaan galleriaan. :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.