Pitkät tennarisukatKummityttöni täytti hiljattain 4 vuotta ja tein hänelle synttärilahjaksi pitkävartiset tennarisukat. :) Äitini myös kovin ihastui tuohon ja vihjaili, että hänellekin kelpaisi pitkät tennarisukat :)


Nyt vaan etsimään pitkiä kengännauhoja ja kokeilemaan! :D

7 kommenttia

 1. Tykkään kympillä! :)
  Hauskat "popot".

  VastaaPoista
 2. Tosi mageet! Taatusti pikkutytön mieleen :)

  VastaaPoista
 3. Perusta tolla tassukoille on LoveSocks ohje joka löytyy ravelrystä. Tosin se on ohuemmalle langalle, silmukkamäärät tietty eri paksummalle :) Tassun kuvan nappasin jostain netistä ja sovittelin siihen kantalappuun.

  VastaaPoista
 4. Ihan varmaan onnistuu silmukoita jäljittelemällä, itse asiassa hyvä idea :) Kirjoneuleisena tuo kantalappu vetää jonkun verran kasaan. Minä neulon vain englanniksi, suomalaisia ohjeita käytän ehkä kerran vuodessa. Englanninkieliset neuletermit on niin tuttuja jo monen vuoden neulomisen jälkeen ettei neuloessa tartte oikeastaan miettiä ollenkaan, toisin kun suomenkielisten ohjeiden kanssa joskus :) Jos tarttet apua suomentamiseen niin voin auttaa jos vain pystyn ja kykenen :)

  VastaaPoista
 5. Ravelryssä sellainen kun Dog Paw For Dog Lovers, siis se tassu. Olen sovitellut kantalapun koon/pituuden aina siihen kuvioon, mutta ulkoa en nyt kyllä tätä muista :P Hyvin pitkälti perussukka kuitenkin :)

  VastaaPoista
 6. Tosi kivat sukat! Blogissani on sinulle terveisiä :)

  http://omapiilopaikka.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.