Haaveita ja lämpimiä varpaita

Ollaan suunniteltu, että avopuolison kanssa etsittäisiin pikkuhiljaa uutta asuntoa. Mahdollisesti ostettais tai jos ei ihan siihen niin jos vuokralle löytyisi joku rivitalo-asunto taikka pieni omakotitalo. Saas nähdä. Pientä ahdistusta lisää se, että meidän Viivi-koiralle on puhjennut äänipelko, joka on vuoden sisään pahentunut paljon - kerrostalo elämä ei ole oikein enää sen juttu ja kesällä lapset juoksentelevat ja metelöivät pihalla vielä enemmän niin saa nähdä miten tuo koira kestää. Nyt asumme kolmatta vuotta pienessä kerrostalokaksiossa maantasalla. 

Haaveilen kolmiosta tai sellaisesta asunnosta, jossa olisi miulle ihan oma askarteluhuone, jonne saisin kantaa kaikki ompelukoneet ja -roippeet ja lankavuorikin olisi yhdessä paikkaan. Tuntuu, ettei meillä ole kunnon säilytystilaa askarteluhärpäkkeille ja olisi aika siistiä, että ne löytyisivät aina samasta paikkaa, nyt noita lankakeriä ja kankaanpaloja ja muita löytyy vähän joka kaapista. Keskeneräisille töille onneksi löysin jo esittelemäni korin ja puikot asuu aikanaan ompelemassani puikkopussukassa.

Puikkopussukka :)

Ahkerana sain yhdet tilaissukatkin valmiiksi, joiden tekemistä olin vähän vältellyt viimeiseen asti. Tilaushommia en oikeastaan tee, koska se tuntuu aina enemmän tai vähemmän pakkopullalta. On kiva tehdä sukkia yllärinä tai lahjana ja joskus jopa omaan jalkaankin. 

Sain muuten erinmomaisen vinkin tämän blogin kautta piirakkasukkien kärkikavennuksiin, jotka tuntui enemmän ja vähemmän tuottavan päänvaivaa. Siirsin ensin 4. puikolta yhden silmukan 3. puikolle, jotta joka puikolla olisi sama määrä silmukoita ja tein kuvion ihan normaalisti, mutta en tehnyt langankiertoja. Tuli mielestäni siistimmät kuin aiemmin.


Muistin myös kuvata viikonlopun aikaan valmistuneet unisukat, jotka oli jopa hetken kopassa odottamassa kärkikavennuksia.


1 kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.