Neuleseura

 tämä postaus sisältää affiliaattimainoslinkin

Mie rakastan äänikirjoja. Ihan jo lapsesta asti muistan kuunnelleeni Miinaa ja Manua, isompana lapsena sitten hevoskirjakerhon ääni cd-levyjä ja teininä ja nuorena aikuisena koetin etsiä kivoja äänikirjoja kirjastosta, kun ne oli kalliita ostaa. 


Äänikirjapalvelut ovat olleet tosi suosittuja jo vuosia. Itse liityin mukaan heti jo silloin ja etenkin neuloessa neulekoneella äänikirja tekee ihmeitä. Koska teen etenkin paljon sarjatyötä, niin kiva kirja tekee hommasta mieluisan. 

Olen sopinut itseni kanssa, että saan kuunnella äänikirjaa neuloessa, ylipäätää tehdessä töitä tai sitten siivotessa. Vaikka teenkin unelmatyötä ja rakastan neulomista, niin uskokaa, tai älkää niin sekin voi maistua joskus vähän puulta. Jos on joku jännittävä kirja, niin tulee oikein hinku tehdä hommia. 

Tykkään eniten kuunnella dekkareita ja jopa kauhukirjoja, mutta myös elämänkerralliset kirjat ovat miun virtuaalisessa kirjahyllyssä ne kuunnelluimmat.

Tässä lista muutamasta mitä suosittelen

Delia Owens: Suon villi laulu tää on ehdottomasti yksi miun suosikkikirjoista, vaikka se ei kuulu genreen mitä yleensä kuuntelen

Sebastian Fitzekin kirjat - taattua jännitystä ja juonenkäänteitä! Miun suosikkikirjailija, oon tykänny kaikista hänen kirjoista

Christian Rönnbacka - kivaa suomalaista dekkarikamaa

Leena Lehtolainen - ei kaipaa esittelyjä, heh!

Amanda Vaara - ihan "tyhmää" ja ihanaa hömppää. Kun ei jaksa keskittyä suuremmin mihinkään, niin Villa Venlan tarina on siihen just sopiva.

Tykkäätkö sie kuunnella äänikirjoja? Mikä on siun suosikki?

Tästä linkistä pääset kokeilemaan Bookbeat äänikirjapalvelua 30 päivää ilmaiseksi. 

Linkin kautta pääset testaamaan BookBeat-Premiumia maksutta, jos et ole kokeillut BookBeatia aiemmin, ja voit kuunnella ja lukea niin paljon kirjoja kuin haluat kokeilujakson aikana! Etu koskee uusia asiakkaita.

Sen jälkeen voit valita ja jatkaa halutessasi 3sta eri tilauspaketista: Basic -paketti maksaa 9,99 €/kk ja sillä voi kuunnella ja lukea jopa 20 tuntia/kk, Standard-paketilla voi kuunnella ja lukea jopa 100 tuntia/kk hintaan 14,99 €/kk ja Premium-paketilla saa kuunnella ja lukea kirjoja rajattomasti hintaan 19,99 €/kk. BookBeatissa on myös perhetili, jonka voi jakaa muiden perheenjäsenten kanssa (jotka asuvat samassa osoitteessa). Yksi lisäprofiili maksaa 4,90 euroa/kk ja yhdellä käyttäjätilillä voi olla jopa 5 käyttäjää.

Ei kommentteja

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.