Mihin meni syksy?

Huhuu, elossa ollaan! Pyyhkäistäänpä vähän pölyjä täältä blogistakin ja kerrotaan ensialkuun, että täällä ollaan, eikä blogiakaan ole unohdettu!


Sukankudonnan SM-kisat oli ja meni, niistäkään en muistanut/jaksanut kirjoitella. Tapahtuma oli jälleen kerran tosi onnistunut ja ikimuistoinen päivä kerta kaikkiaan! Kiitos kaikille, ketkä tuli silloin miuta moikkaamaan <3

Miulla on ollut tosi kiire syksy! Kesäkuusta asti oon painanut töitä kuin pieni myyrä. Neulonut hullun lailla ja luulin olevani hyvin (tai ainakin paljon paremmin varustautunut tähän sesonkiin) kuin viime vuonna. Mutta voi miten väärässä olinkaan.

Sain syksyllä pari uutta jälleenmyyjää (Forget-Me-Not, Huopatehdas J. Alho, Taitokauppa Lappeenranta) ja isompaa tilausta ja olen yrittänyt parhaani mukaan varautua Lappeenrannan joulutoriin. Heräsin pari viikkoa sitten siihen, kun olin kuoleman väsynyt, kiukkuinen ja saatoin purskahtaa yhtäkkiä itkuun ilman mitään syytä. Muistikin pätki.. Tajusin, että nyt ei oo kaikki ok ja kaikki viittasivat työuupumukseen. Lueskelin netistä oireita ja tein erään nettitestin ja sitähän sen näytti olevan. Puhuin asiasta mieheni ja parin ystäväni kanssa ja he kertoivat myös huomanneensa oireita, etenkin muistin kanssa. Oireet olivat selkeitä burnoutin oireita, joten sen myötä sitten olen vähän hidastanut tahtia ja laitoin nettikaupan kiinni ja olen valitettavasti joutunut kieltäytymään muistakin tilaustöistä suuremmin. Harmittaa, mutta omavointi on tärkein. Ihanaa, kun sukat tekevät kauppansa näinkin hyvin, mutta yksin ei ihmeisiin pysty. Miulla on onneks pari ystävää, jotka nyt auttavat saumojen ompelussa ja viimeistelyssä.


 

Nyt kun oon saanut tilausjonon inhimilliseks, niin olo on parempi ja olen nauttinut neulomisesta taas toisella tavalla. Etenkin kun oon saanut neuloa ihan överivärikkäitä sukkia ja kaikkea!Kävin myös syksyn aikana paikalllisen kansalaisopiston kahden viikonlopun mittaisella neulekonekurssilla. Se oli huippukivaa! Oli ihana tavata toisia paikallisia koneneulojia! Opin kurssilla neulomaan vihdoin ja viimein helposti lapaset neulekoneella ja sitten neulottiin miulle villapaita. Paita on vielä yhdistämättä mutta katsotaan mitä siitä tulee :DViikonloppuna pääsen vihdoin Tampereen kässämessuille! Olen monta vuotta kateellisena katsellut somesta päivityksiä, kun itse en ole messuille päässyt, tänä vuonna korjataan asia! En malta odottaa!

Ja edelleen muistuttelen, että instagramissa oon kaikista aktiivisin. Jos et seuraa miuta siellä niin kurkkaappa tästä
Päivittelen kuvia ja instastooria päivittäin!
Kuulumisiani voi myös kurkata Lankahelvetin facebook-sivulla!

Ei kommentteja

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.