Yksisarvislankaa + silmukkamäärävinkki!

Tää ei oo maksettu mainos, ihan kovalla rahalla ostin läjän lankaa innostuksissani kun hoksasin, että vihdoin Adlibrikselle on tullut ohuita sukkalankoja!


Itse neulon lähinnä ohuita fingerin vahvuisia lankoja enää nykyään, kun neulon niin paljon neulekoneella. Harmikseni pitkään adlibriksen valikoimassa oli vain paksumpia lankoja, kunnes nyt keväällä sinne ilmeistyivät nämä uutuudet! Olen tilannut jo itseasiassa kahdessa erässä, ensin tilasin yksivärisiä testiin, että onko ne nyt oikeesti sitä mitä lupaa - halpoja, ohuita mutta silti kivan värisiä sukkalankoja ja kun ne saapuivat niin olisi tehnyt mieli hypätä kattoon! joo! Laitoin samantien uuden tilauksen ja huomasin, että saatavilla on Socki finessa myös pätkävärjättyjä ja yhden langan nimi oli Unicorn rainbow - no tottakai se oli tilattava!

Tällä hetkellä adlibriksellä on menossa kamppis, että noista langoista saa vielä -25%. Eli yhdelle kerälle jäi hintaa reilu kaks euroa. Hyvä vai huono tälläselle langahamsterille, voitte vain arvailla ;)
Tulee milteen huono omatunto tilailla tähän hintaan.. mutta kun.. :D

Perustelen lankaostoksiani ni aina sillä, että neulon koneella paljon, esimerkiksi 500g lankaa saattaa kulua kevyestikin yhdessä päivässä, joten ei paha!


Oli tietenkin pakko heti neuloa tuota yksisarvissateenkaari-lankaa ja neonsementtiä ja tuli ihan kivat sukat neulottunakin! Ainut miinus mielestäni adlibriksen nettikaupassa on se, että siellä ei ole kuvia valmiista sukista, tai neulepinnasta. On usein vaikea hahmottaa, miltä se pätkävärjätty näyttääkin neulottuna.


Jos neulot fingerin vahvuista socki fineä ja mietit silmukkamääriä,
niin tässä on sinulle oiva apu; Lankamaailman silmukkataulukko!  Socki fine on 4 säikeinen, 6 säikeisiä lankoja ovat esimerkiksi novitan nalle ja sitten taas taulukon paksuksi sukkalangaksi lasketaan esimerkiksi novitan 7 veljestä.
Omalla käsialalla käsinneuloen neulon nelisäikeiset ohuet langat 2,5mm puikoilla ja yleensä 16 silmukkaa per puikko.


Lanka sukissa; Adlibris Socki fine Concrete & Neon ja Unicorn Rainbow
Koneneulottu

*postaus sisältää affiliate-linkin

8 kommenttia

 1. Kiitos näistä kuvista! Mulle on tulossa paketti, jotka sisältää juuri noita lankoja (unicorn ja concrete) ja oli kiva nähdä millaisia niistä neulottuna tulee. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Ne oli miusta kivoja myös neulottuna, mut toivoisin tosiaan nettisivuillekin kuvaa niistä :)

   Poista
 2. Kiitti vinkistä, lähti jokunen kerä tilaukseen :D :D :D :D Okei, aika monta.

  VastaaPoista
 3. Miten täs malttaa olla avaamatta adlibriksen sivuja?? En tilaa, en tilaa,.... ;)

  VastaaPoista
 4. Etsin kuvia valmiista Socki Fine -pinnasta ja täältä löytyi. Kiitos!

  VastaaPoista
 5. Kiva juttu☺ minulla myös neulekone. Kaivan sen esille syksyllä.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.