Näyttötyön sneak peak

Instagramissa ja facebookissa on ahkerasti vilahtanut miun näyttötyöprojekti. Valmistun nyt keväällä käsityöntekijän ammattitutkintoon ja tee ns. päättötyötä. Isona miusta tulee käsityöyrittäjä - jota oon kyllä osittain osannut olla jo nyt. :)

Tarkoituksena on valmistaa pieni mallisto ja tuotteesta pieni sarjatuotanto. Myös yrittäjyyspuolta ja verkostoitumista arvioidaan tässä samalla.


Miulla oli onni saada yhteistyökumppaniksi näyttötyöhön Lankakauppa Titityy ja Tukuwool.
Olen saanut langat näyttöprojektiin Titityystä.

Teen pientä mallistoa Tukuwoolista ja tässä olisi pieni maistiainen.
Miun pieneen mallistoon kuuluu mm. pipo ja kämmekkäät. En halunnut suunnitella mitään erikoista kuviota tai muuta tuotteisiin kun olen vain rakastunut raitoihin. Niin yksinkertaisia kun ne ovatkin, niin ne vaan ovat miun juttu. Halusin myös korostaa suomalaisuutta ja itse langan ominaisuuksia.

Pipo on malliltaan peruslörppäpipo, mikä sopii moneen menoon ja päähän. Tukuwoolissa on ihania sävyjä, jotka monet sattuvat miusta ihanasti yhteen. Ja siistein juttu miusta näissäkin valmiissa neuleissa ja mallistossa on se, että se on 100% suomalaista työtä. Se on tehty suomenlampaanvillasta, kehrätty ja värjätty Suomessa ja mie suomalaisena pienyrittäjänä olen ne neulonut. Aika siistiä - vai mitä?Tein samaa sarjaa myös kämmekkäät. Samaa värikaavaa ja samaa raidoitusta. Pipossa oli hiukan leveämmät raidat, mutta väriyhdistelmä on sama, mikä yhdistää ne sitten niin sanotusti samaan mallistoon.


värit ujo, haave ja syli
Koneneulottu

Ei kommentteja

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.