Neiti neilikka punainen, kesän haave hangen maassa


Mie oon aina tykännyt tulppaaneita, mutta kun näin kaupassa tuon pinkin neilikkakimpun niin se oli pakko tuoda kotiin! Näin kevään korvalla iskee joku ihme leikkokukkavillitys myös miuhun, vaikka en viherpeukalo olekaan.

Neilikasta inspiroituneena otettiin sitten serkkutytön kanssa kunnon kuvaussessiot!


Pinkit Oikukkaat-villasukat kuuluu miun nettikaupan vakikalustoon ja on varmasti yksi suosituimmista sukkamalleista mitä oon myyntiin asti valmistanut. Harmaat, ankeat mutta sillä oikulla - pienellä väriraidalla! Etsy-kaupasta löytyy tällä hetkellä Oikukkaita myös violettina, mutta niitä on tulossa ainakin keltaisena, turkoosina ja limenvihreänä kunhan vaan kerkeän sinne asti. 

Olen muutaman parin oikukkaita tehnyt varastoon ensi syksyn sesonkia varten, kun tiedän, että sieltä se sitten taas tulee ja saa tehdä hommia ihan niska limassa ja hartiat kipeenä ja tukkeessa. Olen monesti onnistunut saamaan yläkropan niin jumiin, että päätä särkee alvariinsa ja kädetkin saattaa jopa puutua. Venytellä koetan, mutta se aina touhutessa unohtuu. Jos siulla on jotakin hyvää vinkkiä millä selättää pahimmat neuloosijumit, niin kerro se miulle - pliis?!


Lanka: fingerin vahvuiset sukkalangat, ohje ei ole jaossa
Koneneulottu

Ja eikös muuten ole hitsin hieno juomamuki. 
"I don't believe in humans!"
Allekirjoitan, aina välillä!

2 kommenttia

  1. Käyn kerran viikossa aamujumpassa, jossa on paljon liikkeitä mm. hartiaseudulle ja en ole koskaan saanut hartioita niin jumiin, ettei se siellä ole auennut. Lisäksi kuntosalia pari kertaa viikossa.

    VastaaPoista
  2. Minulla on auttanut putkirulla, ei ole sen hankinnan jälkeen ollut hartia-/niskanseutu läheskään niin jumissa. Heti huomaa jos rullailu jää vähäksi aikaa niin alkaa jumittamaan taas.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.