Maailman tylsin joululahja

Joululahjojen paljastelu jatkukoon. Koska kummatkin kummipojat ovat vielä lukutaidottomia, tai sometaidottomia ylipäätään niin uskallan julkaista nämä täälläkin ;)

Tekaisin joululahjaksi jo tuttuja pääkalloraitasukkia minikoossa. Lankavarastosta löytyi jämäkerä turkoosia steppiä ja muutaman vuoden varastossa marinoitunutta neonkeltasta ja ne oikein kirkuivat päästä yhteen! Vaikkakin kieltämättä pienet ruotsifibat tuleekin noista, niin luulen, että pieniä miehiä nää varmasti miellyttää - tai jos ei mieltä niin ainakin lämmittää jalkaa! :D Lapsenahan villasukat oli maailman tylsin lahja, mutta haluan antaa lahjaksi mieluusti jotain järjellistä ja käytännöllistä, niin kukapa ei villasukkia tarvitsisi, etenkin nyt kun alkaa luistelu- ja hiihtokelitkin pikkuhiljaa. :)


Lanka: Turkoosi austermann step, 
keltainen regia 4ply trendpoint (ei saatavilla enää), 
vihreä grundl hot sock
Koneneulottu

5 kommenttia

 1. Nää sun kaikki sukat on niin ihania:) Olet oikea käsityömestari♥

  VastaaPoista
 2. Ihania sukkia!

  Oon muuten huomannu että tästä siun blogista kun klikkaa ihan mihin vaan, nii aukee ponnahdusikkuna taakse :o alkaa jotenkin niin että täytä tämä 30 sekunnin kysely.. ja sitten ääni selittää jotain muuta. Muissa blogeissa en oo tämmöstä huomannu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Mitä hittoa :o miulla ei oo mitään mainoksia käytössä ja domainkin on hommattu suomalaiselta palvelulta, joten en osaa sanoa mistä tuo tulisi :o voisitko laittaa screen shottia sähköpostiin niin yritän selvittää mistä johtuisi?

   Poista
  2. Mysteeristä :o

   Unohin tuossa mainita ettei ihan joka kerta tuu se ponnahusikkuna, laitan kunhan tulee taas..

   Poista
  3. Itseasiassa selvitin sen asian ja enää ei pitäisi näkyä. Vuosia ollut buzzador-gadgetti oli muutettu niin et sieltä se hiton mainos pomppas jos klikkasi sen evästeet hyväksytty-palkkia. Itse käytän ad blockia ni en ollut huomannut tätä, mut kiitos kun valaisit! En halua mitään mainoksia semmoisista jutuista mitkä miusta ei henkilökohtaisesti oo oikeesti hyviä. Ja tommoset ei todellakaa oo! >:(

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.