Viimeisiä viedään

Jouluun ei ei ole enää edes kahta viikkoa ja alkaa tulla jo oikeesti kiire. Onneksi loppusuora häämöttää ja vaikka vannoin, että aloitan lahjat ajoissa niin pöh - kiire tuli silti. Nyt oon näitä viimeisimpiä tehnyt paksummista sukkalangoista ja vaan perussukkia, ne valmistuu niin vaihteeksi ja joskus on kiva vaan tehä noita ilman mitään kummempia pitsejä tai palmikkoja.

Tuota vanhaa novitan polkkakerää oon hillonnut jo toista vuotta, yhteen toiseen projektiin jota en tunnu ikinä saavan kumminkaan tehtyä niin päätin tehdä siitä ihan tavan sukat, koska se tuntui hyvältä väriltä yhdelle joululahjaksi. Tiedän, että saajan lempiväreihin kuuluu sininen ja turkoosi, niin tässä nyt on sitä ja vähän vihreääkin! Kivat siis :)

Itse henkilökohtaisesti en näistä novitan "kirjoneule"-langoista piittaa, kun en saa/tajua miten niiden niinsanottujen kirjoneuleiden kuuluisi mennä. Kuuluuko sen olla tommosta sekasotkua vai mikä? Regian langoissa on huomattavasti selkeämpi kuvio, joka kyllä menee miunkin käsialalla mallineuleen mukaan mutta näissä nuo tuntuu olevan vaa kummallista suttua. Tosin ihan kiva suttu, ei siinä, onpahan vähän eroa tavan raitasukkaan :)

Lanka: Novita 7 veljestä polkka
Menekki: 88g kokoon 38
Puikot: 3,5m koivuiset cubiksit

2 kommenttia

  1. Minusta nää on just kivat :) Ihan samanlailla mullaki on noissa langoissa kuviot menneet vähän sekavasti, mutta ei se oo niin justiinsa... :D Tuo lanka on jotenki pirteä, mullaki on varmaan säilöttynä sitä vielä joku nyttönen tuolla jossain.

    VastaaPoista
  2. Ihanat sukat, ja kivan pirteän väristä lankaa! Harmi, että Polkan kaikki nuo ihanat värit (tämä ja Karamelli) on jo lopetettu. :(

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.