Pikaista piirakkaa

Piirakkamalli on edelleen yks lempparini. Syyn oon maininnut sata kertaa, mummoni neuloi niitä aina, silloin kun vielä osasi. Se on siis nostalginen malli monessa mielessä.

Kokeilin tällä kertaa mallia vähän ohuempaan lankaan, aiemmat ovat tehty 7 veikasta ja paksummista langoista, mutta nyt valitsin uuden sandnesin alpakka-sukkalangan. Se muistutti hyvin paljon teeteen alpakkasukkalankaa, joten tuntumassa ei ollut juuri eroa, värikartoissa kyllä. Vaaleansininen on äitini lempiväri, joten ajattelin, kun se syksyllä valitteli et mökkisukat on puhki niin tehdään jouluksi sinnekin sitten uudet.

Äitini itseasiassa toimi tällä kertaa myös sukkamallina. En paljastanut niiden olevan lahja pukinkonttiin, mutta hän kehui sukkia maasta taivaaseen, miten ne on mukavat ja pehmoset. En tiedä vihjailiko, mutta varmasti on tyytyväinen aattona.

Koska alpakka on jotenkin raskaampaa lankaa, kuin perussukkavillla, niin tuo kuvio ei jalassa nyt miusta ihan oikeuksiin päässyt. Se jotenkin lyssähti, mutta kun tarkkaa kattoo niin kyllä sen piirakkasukaksi tunnistaa :D

Lanka: Sandnes Alpakkasukkalanka
Menekki kokoon 38 97g
Puikot: 3mm
Näissä sukissa 52 silmukkaa.

2 kommenttia

  1. Nätiltä nuo "läsähtäneetkin" piirakat näyttää! Pitäisi itsekin tikuttaa parit piirakkasukat, kun tuo malli on niin kiva. Tällä hetkellä puikoilla on piirakkalapasia.

    VastaaPoista
  2. Ihanat piirakkasukat. Kyllä tuo malli vaan aina vaan on niin ihana.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.