Taas kerran buzzadorina

Olen pari kertaa kirjoitellut tänne Buzzadorina olemisesta. Ne, jotka ovat uusia, varmaan ihmettelevät mitä hittoa nää kynttilät tekee täällä villasukkien keskellä niin minäpä kerron!

Buzzadorina oleminen on käytännössä sitä, että saat ilmaiseksi jonkun uutuustuotteen ilmaiseksi (tai huomattavasti halvemmalla kuin yleensä), sitten sitä testataan, joitain tuotteita saa sen verran, että voi jakaa kaverillekin, sitten kirjoitellaan omia mietteitä someen ja ajatuksia sinne buzzador-sivulle. Kaikkeen ei ole pakko osallistua ja miulle kampanjoita on tullu ehkä kerran vuoteen. Se miten paljon siulle tarjotaan niitä riippuu aika paljolti omasta aktiivisuudestasi. Rekisteröityessä täytellään lomake, missä kerrotaan vähän et mikä kiinnostaa ja mihin kohderyhmään kuulut. Mie oon päässyt koettamaan hedelmäkarkkeja, hammastahnaa ja uusia harjoja, ihokarvanpoistojuttuja ja keksejä näin esimerkiksi. Mutta niih, siinä se on noin pääpiirteittäin ja jos kiinnostaa lisää niin liittymään pääset tästä linkistä ja muuta tietoa tästä. Buzzadorina olo ei välttämättä vaadi omaa blogia tai instatiliä, tottakai suurempi todennäköisyys on päästä mukaan, jos niitä on.

Mutta asiaan.


Sain tällä kertaa testiin näitä airwickin kynttilöitä. Ennen poltin kynttilöitä oikeastaan vaan parvekkeella, mutta kun vuosi sitten muutettiin uuteen kotiin ja aika oli jo jättänyt meidän isosta touhottaja koirasta niin niitä rupesi ilmestymään sisällekin. Tunnustaudun tuoksufriikiksi ja mie aina kaupassa haistelen kaikki huuhtelu/pesuaineet, koska mikäs oliskaan niin kamalaa, kuin ostaa joku tuote mikä osoittautuukin pahanhajuiseksi ja sitten jäisi käyttämäti.

Airwick taisi jo muutama vuosi sitten tuoda markkinoille nää "väriä vaihtavat" kynttilät. Ne ovat jo entuudestaan tuttuja ja yksi kotoa jo löytyikin, mutta täytyy sanoa, sen kuosi on vallankamala. Suorastaan hirvittävä. Vielähän se edellisvuoden poromeininki oli ok, mutta tuo biitsiteema ei mielestäni ole oikein sopiva suomalaiseen kynttiläkauteen. Jos jonkun toiveen saisin esittää valmistajille, niin sanoisin, että puhtaanvalkoinen väriä vaihtava tuoksukynttilä löytäisi kodistani pysyvän paikan. Purpatin tätä kuvioteemameininkiä jo ystävälleni aiemmin syksyllä, kunnes huomasin, että oli tullut myös uudet vähän neutraalimmat versiot tuoksukynttilöistä. Näistä tykkäsin kovasti, vaikka ehkä melonin tuoksu oli hienoinen pettymys. Näille annan ison plussan siitä, että niissä oli helposti pois otettava etiketti ja suht nätti noin muuten. Voi vaikka uusiokäyttää kynttiläkipoksi tuikullekin ja ylimääräistä pakkausmateriaalia ei ole.

Noissa purkkikynttilöissä piti olla kolme erilaista "tuoksusointua", jotka vaihtelevat, mutta itse en kyllä minkäänlaista semmoista havainnut.


Olen kumminkin jo tähän mennessä suosinut nimenomaa airwickin kynttilöitä, koska en ole vielä löytänyt toista tuoksukynttilää, missä tuoksu olisi tarpeeksi voimakas. Halpiskynttilät ei miusta tuoksu millekään, kun taas nää täyttää sopivasti isommankin huoneen. Suositteluni siis sille. Tulen jatkossakin ostamaan air wickin kynttilöitä. Erityinen suosikkini on airwickin semmonen kuplatuoksukynttilä, se tuoksuu kaikista parhaalle!

3 kommenttia

  1. Itsekin olen liittynyt Buzzadoriksi, mutta yhteenkään kampanjaan en ole vielä ottanut osaa. Toisaalta ainoat kampanjat, joita tuo sivusto on minulle tyrkyttänyt, olisivat edellyttäneet sheivausvälineiden ostoa, enkä viitsi tuohon buzzaamiseen rahaa upottaa, ainakaan vekottimiin, jotka minulta jo löytyy, vaikka kuinka olisivat saatavilla puoleen hintaan. :/ Olen vähän kateellinen niistä keksimaistiaisista, jotka sait!

    VastaaPoista
  2. Kiva oli lukea mielipide näistä.Itse en päässyt tähän kampanjaan, mutta minua kiinnosti nimenomaan nuo tuoksua "vaihtavat" kynttilät:)

    VastaaPoista
  3. Miul on kans olkkarin pöyällä toi ei niin biitsiteemanen kynttilä. Mie kans hämmästelin et ei kyl oikei sovi suomalaiseen kynttilään tommoset kuosit :D Joku talvinen kuosi ois tosissaan ehkä vähä parempi ja jotenki kotosampi. Mut tujut tuoksut noista ainaki tulee! Vaik en ookkaa mikää herkkä tuoksuille, niih mie en kyl pysty koko iltaa polttamaan tommosta ku siit tulee nii vahvat aromit :D

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.